Eerste eigen bericht vanuit Residentie 27 febr 07 - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Max Eys - WaarBenJij.nu Eerste eigen bericht vanuit Residentie 27 febr 07 - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Max Eys - WaarBenJij.nu

Eerste eigen bericht vanuit Residentie 27 febr 07

Door: Max Van Eys

Blijf op de hoogte en volg Max

27 Februari 2007 | Nederland, Utrecht

Mijn eerste eigen bericht weer vanuit mijn Residentie te houten.

Het is nu bijna 13 uur. Ik ben al een paar uur thuis. Margriet W. heeft naast dat zij mijn was doet ook het vervoer geregeld van mij naar huis en even geholpen om het ziekenhuisbed op te maken wat Margriet B. maandag heeft helpen plaatsen.

Met veel moeite heb ik de pc weer startend gekregen.

De vorige berichten zijn geplaatst door Willem Jan van der Zanden uit Oosterhout.

Het afscheid van het Diaconessenhuis waar veel gebeurd is was roerend en de zaaldokter gaf nogmaals aan dat ik zeer ernstig ziek was toen ik opgenomen werd en nu nog ernstig ziek ben.

Op het moment dat ik de lift in wilde stappen zittend in een rolstoel kwam er een telefoojtje binnen bij de balie die ik passeerde van de VU Medisch Centrum.

Ik ga daar voor een gesprek donderdasg 1 maart as naar toe en zo goed als zeker samen met mijn kinderen.

Morgenochtend krijg ik een check van de Saltro in verband met de bloedverdunners en s middags komt de thuiszorg kijken wat voor verpleging ik nodig heb.

Okee dit was weer een maximaal bericht. Ik ga nu mijn linzen opeten. Groet Max 13 uur

• 27 Februari 2007 - 12:11

W.J. Van Der Zanden:

Beste Max,

Harstikke fijn dat je weer thuis bent.

• 27 Februari 2007 - 12:14

Lizz:

Maximale steun blijft permanent jouw kant op stromen. Ik bewonder je moed en je instelling om in alles steeds ook iets moois en waardevols te vinden.Dat is bijzonder! Veel water drinken, hoor. Geef ieder glaasje water maar een affirmatie mee die je op dat moment te binnen schiet. En geniet lekker van je eigen huis, heel veel kracht en licht

Liefs, Lizz

• 27 Februari 2007 - 12:59

Mirjam:

maar niet teveel water, want dan spoel je alle vitaminen en mineralen die in je voedsel zitten weer weg. Thee is ook goed en zuiver het water maar met de violette vlam voor je het drinkt.
    Liefs en Licht van Mirjam.

• 27 Februari 2007 - 14:27

Clau:

Klinkt goed- lekker thuis je eigen sfeertje creëeren en goed voor je laten zorgen..:-)
    Al contact gezocht met het Oriental Medicine center? succes en lieve groet,Clau

• 27 Februari 2007 - 16:03

Ans:

Hoi Max,
    Wat fijn voor je dat je weer in je vertrouwde omgeving bent ! Stuur je andere mailadres eens naar me, dan stuur ik je af en toe een leuke, gekke, scheve / schuine, mail voor de broodnodige afleiding en ....sterkte de de komende tijd.

• 27 Februari 2007 - 16:21

Lydi:

Ha lieve Max, Fijn weer thuis te zijn, in je eigen energie home, met je eigen dingen om je heen en zelf beslissend wat je wilt. Dat je ernstig ziek bent is helaas zo, maar hoe jij er toch op je eigen positieve manier mee omgaat, is een leer/acceptatieproces voor jou, wat je toch jezelf je aangeleerd hebt.
    Goed om er zo mee om te gaan, althans voor jezelf.
    Het pad wat je hebt moeten gaan is je eigen pad, en zal altijd in herinnering blijven bij iedereen denk ik, als," de weg van max" een bij zondere weg, afsluitend in tevredenheid met het altijd wensende en bij jou zijn, van je kinderen.
    Liefs, Lydi

• 27 Februari 2007 - 16:22

Tim:

Hoi Max. I don't understand all of the messages, because as you know, my Dutch is not very good. Are back at home now (I think so)? If so, send me your number and I'll call. Also sending healing to you.

Love, Timpie

• 27 Februari 2007 - 21:21

Linda:

Hai Max wat fijn dat je weer op de basis bent en heel veel beterschap gewenst, lieve groet Linda