Aan huis gekluisterd
Door: Max Van Eys
Blijf op de hoogte en volg Max
03 Maart 2007 | Nederland, Utrecht
Sinds dinsdag l.l. verblijf ik al weer op mijn Residentie te Houten en ervaar praktisch dat ik steeds minder kan. Overdag lig ik niet op bed, alleen vanaf 20.00 uur in de avond.
Het verlangen om echt te leven is heel groot bij mij, ook al omdat ik nu pas na jaren weer contact met mijn prachtige kinderen ga krijgen en ik heb dus ookeen kanjer van een kleinzoon Lucas die dit jaar in april 2007 twee jaar wordt. Als stamhouder van de familie heb ik dus genoeg om voor te leven en te genieten van al wat er is.
Ook wil ik graag weer reizen en wel naar Mongolie en nu meer naar een zuidelijker deel van de Gobi Desert en ook het gebied waar de sneeuwluipaarden huizen en daar prachtige opnamen maken van de natuur.
Deze week ga ik donderdag met mijn kinderen naar Prof Smit longarts van het VU Medisch Centrum in Amsterdam voor een orienterend gesprek omtrent mijn genezingsproces. In de VU zit ook de creme de la creme op het gebied van oncologie.
Ja het was wel schrikken op de dag van opname voor een poliklinisch onderzoek voor de darm-o-loog te horen dat ik moest blijven vanwege geconstateerde longkanker in de rechterlong met uitzaaiingen in de lever.
Gelukkig heb ik waardevolle mensen om mij heen die zich net als ik te pletter bidden dat ik nog een tijd te midden van mijn kinderen en jullie mag blijven.
Mijn Missie is nog niet voorbij !
Liefs
Max
Saturday March 3, 2007 10.09 am
03 Maart 2007 - 09:13
Dsdominee:
Sluit ik mij bij aan, als missionaris. :) -
03 Maart 2007 - 09:23
Henriette:
It ain't over till the fat lady sings ... blijf positief Max!! Geniet van de kids en je kleinkind. Love xx