Hospitalisation Max 15 march 2007 - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Max Eys - WaarBenJij.nu Hospitalisation Max 15 march 2007 - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Max Eys - WaarBenJij.nu

Hospitalisation Max 15 march 2007

Door: Max Van Eys

Blijf op de hoogte en volg Max

14 Maart 2007 | Nederland, Utrecht

Hello friends,

This morning I got a message from hospital VU medical centre in Amsterdam that i will be hospitalised for a period of 3 days at Thursday 15 march 2007 for the 1 st Chemotherapy. I take my mobile phone with me +31640142454

Vanmorgen kreeg ik telefonisch bericht van de VU in Amsterdam dat ik voor opname wordt verwacht op donderdag 15 maart 2007 tussen 10 en 11 uur am. Ik neem mijn mobieltje mee. +31640142454

Hartelijke groet

Max

HQ 14 maart 2007 10.48 uur am

• 14 Maart 2007 - 09:52

Nolly:

Hallo Max,

ik wil je graag sterkte toewensen met je behandelingen en ik denk aan je en stuur je Licht en Liefde.

Groeten van Nolly.

• 14 Maart 2007 - 09:53

Ds Dominee:

Dan maken we voor volgende week een afspraak, OK?
    Sterkte Max.

• 14 Maart 2007 - 09:56

Hans:

Beste Max,

Sterkte. En heb vertrouwen in de mensen van de VU. Daar werken vast kundige mesnen met hart voor hun patienten.

• 14 Maart 2007 - 10:04

Lizz:

Dat is morgen al! Je zei al dat het snel zou gaan met de start van de chemo. Beter dan dat je weken zit te wachten, toch? En de Iscador gaat mee natuurlijk...
    Een echte "oso" ben je, dat bewijs je ons maar weer eens. De straaltjes blijven jouw kant op komen, waar je ook bent (ik zal de Quantum Touch healing circle eens aan het werk zetten!)
    Veel sterkte en liefs en fangroet.

• 14 Maart 2007 - 10:08

Tim:

Good luck Max.

Love,
    Timpie

• 14 Maart 2007 - 10:10

Yasho:

Dan gaat het gebeuren maxie, houd je goed joh, en gister was josine van dalsum op tv ook opgegeven,maar nog steeds alive en kicken, dus stay in the moment, en laat god zijn gang gaan.
    toi toi toi
    yasho

• 14 Maart 2007 - 10:43

Aafje:

Hallo Max
    Ik wens je heel veel sterkte
    Dikke knuffel van mij en ik zal aan je denken
    aafje

• 14 Maart 2007 - 10:44

wat een ontwikkeling max,
    en
    geef meer info over de quantum healing touch

wees nergens
    wees

diep voor u buigende

Shan

• 14 Maart 2007 - 10:52

Marianne:

Beste Max,

Ik wens je veel sterkte, maar ook inzichten toe en dat in en met liefde, licht, kracht en wijsheid.
    Ervaaren gebruik deze 4 magische woorden.

warme groeten,
    Marianne

• 14 Maart 2007 - 13:18

Henriette:

Fijn dat het zo snel in gang wordt gezet Max. Wachten is ellendig ... Heel veel sterkte voor deze ingrijpende start.
    In Liefde en Licht ...

• 14 Maart 2007 - 20:34

Wim202:

Ha die Max
    Veel sterkte liefde en kracht toegewenst in Amsterdam en als je tijd over hebt de mantra,"I am a being of violet fire, I am the purity God desires"
    Of " Hail Mary, full of grace the Lord is with thee.Blessed art thou among women and blessed is the fruit of thy womb,Jesus.Holy Mary,Mother of God,
    pray for us, sons and daughters of God, now and at the hour of our victory over sin, disease, and death ".

• 14 Maart 2007 - 23:44

Lax Prem Shan:

Ben morgen bij de priesters die bij het vuur zitten. Heb je nog wensen?

De tijd is rijp. Reis dan door naar Mongolia. Het Gele Klooster van de Abrikoos. Keer spoedig weer om met nieuwe info.

Heb je die ketting nog, die je van Lama Gawang kreeg?

Van de zomer komen 16000 man bijeen. Hoe vind je dat?

Er is liefde.
    Er is.

Diep voor u buigende,

Shan.

• 15 Maart 2007 - 08:23

Hello Max,

Ik stap nu op de trein naar het Gele Klooster van de Abrikoos, zal ik Dai Shu vragen om je die vertalingen van de Dharma Inzichten al vast te laten zien? Er gaat het gerucht dat Pan Lan Lan zich teruggetrokken heeft in een kluis. Na de zandstorm van twee manen terug is niets meer van hem vernomen. Zijn slippers zijn wel weg.

Succes met je reis, en oh ja Abt Ren Do Foe doet de bergroute dit voorjaar.
    Hou je haaks.

Diep voor u buigende,

Shan

• 16 Maart 2007 - 12:44

Lajla:

Hej Max!!
    I hope you get well and they take care of you in hospital.
    You now I´m thinking of you and how I think and i hope it´s work
    Love/Lajla