VU Amsterdam - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Max Eys - WaarBenJij.nu VU Amsterdam - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Max Eys - WaarBenJij.nu

VU Amsterdam

Door: Max Van Eys

Blijf op de hoogte en volg Max

15 Maart 2007 | Nederland, Amsterdam

Hallo vrienden,

Een dag om te wennen hier. De nodige onderzoeken hier en morgen de eerste chemo behandeling. Ik lig op de zorgeenheid longziekten 7C en op kamer 30. De bezoektijden zijn van 11.00 tot 13.00 uur en van 16.00 tot 19.30 uur. Je kunt me telefonisch bereiken via 06-40142454.

Hartelijke groeten namens Max.

• 15 Maart 2007 - 22:39

Nolly:

Max, moet je niet naar bed, of sluip je stiekem door de gangen???

Sterkte hoor.
    Welterusten straks en tot schrijfs.
    Nolly

• 16 Maart 2007 - 02:02

Yolanda:

Maxie wel op de kamer blijven en....laat de dames met rust he
    slaap lekker....en sterkte met alles

Yolanda

• 16 Maart 2007 - 04:03

Linda:

Ik lees je berichtje net, veel sterkte gewenst, Love and Light Linda

• 16 Maart 2007 - 08:43

Clau:

MaX, veel succes met aarden in A'dam & tot ziens..take care x

• 16 Maart 2007 - 10:16

Lax Prem Shan:

Lieve Lieve Max,

Sterkte met de dag van vrijdag. Enne geniet van het uitzicht van de VU.

Ben nu in Uran Togo. Het Gele Klooster van de Abrikoos wordt wellicht morgen bezocht door me. Ben nu bij de schoenmaker. Zoals je weet is dat de duitse jonge man die hier gelijk met jou in 2004 was. Hij is met Terin Tering getrouwd. Dat is de dame die aan jullie groep de thee schonk, haar vader was kamelen hengsten fokker op de Grote Vlakte van de Oostenwind. Ze is nu zwanger. Vanmiddag bezoek ik de amandelboomgaard van Lang Man, de kreupele baas die niet meer als leraar werken mocht. Hij doet met Volle Maan voorspellingen bij het Zilvermeer. Lang Man kan je ook nog herinneren. Je was de oudere baas met de doordringende ogen. Hij zei dat in Murun je van iemand rood geverfd gevlochten kamelen wol gekregen had. Met een voorspelling. Droom over die voorspelling. Wellicht komt die dan uit.

Hansa Boe Bu, driemaal diep voor u buigende, het waait hier, zoals het nergens anders waaien kan.

Shan.

• 16 Maart 2007 - 11:12

Paulette Jansen:

Hoi, die Max,
    Dat is me wat, zeg! Ik neem binnenkort contact met je op. Heel veel sterkte! Het is bepaald allemaal geen pretje......
    Morgen gaan we naar Lile voor een antikernenergiemanifestatie, met een gehuurde auto. Daarna hoor je van me.
    Groet,
    Paulette.

• 16 Maart 2007 - 20:01

Chris:

Max, max, max,

Wat maak je toch mee grote vriend, wat maak je toch mee.

Misschien kun je op de VU vragen of deze Maretak de T-lymphocyt of de Helper lymphocyt stimuleert in groei in aantal.
    Lijkt me een gewichtig gegeven.

Wat maak je toch mee. Wat voor plan heeft de lieve Heer met je?

liefs chris

• 16 Maart 2007 - 21:02

Sjakie:

max heel veel sterkte met de kuur.max de meisjes zijn het zelfde als bij ons,houw je er aan vast.
    DE BEER IS NOG NIET GESCHOTEN.HEEL VEEL KRACHT EN ENERGIE ZAL IK VOOR JE VRAGEN.GR SJAKIE EN CINDY