Wie geeft mij extra fotoruimte kado.
Door: Max Van Eys
Blijf op de hoogte en volg Max
04 April 2007 | Nederland, Amsterdam
VERWARRING TEN TOP IN HET VU ZIEKENHUIS
Bij de laatste controle vorige week had ik verzocht om de kuren, de chemokuren klinisch te laten plaatsvinden, wat mij aanvankelijk door de professor was toegezegd. De laatste kuur was ca 2 weken geleden, een kleintje en die was inderdaad ook poliklinisch.
Alles werd toen in orde gebracht voor de grote kuur die dus , als het bloedbeeld het toelaat, morgen donderdag 5 april 2007 (verjaardag van mijn kleinzoon), poliklinisch zal plaatsvinden.
Wat schertst mijn verbazing als ik heden gebeld werd dat ik in verband met de chemokuur vanmiddag per ambulance gehaald zou worden voor opname.
Ik heb mijn visie gegeven en nu blijft het gewoon poliklinisch.
Uiteindelijk is het ook zo dat je beter in je eigen omgeving kan zijn vrij van ziekenhuisbacterien, want in het ziekenhuis wordt je juist zieker en zeker als je afweer zoals in mijn geval slecht is op dit moment.
Tot zover deze lezing !
Groeten uit Houten
Max
Apr 4, 2007 12:16 pm
04 April 2007 - 11:06
Lizz:
Ik denk dat het een goede beslissing is, Max, zolang je het aan kunt de kuren thuis te doen. De energie in een ziekenhuis is ook niet echt bevorderlijk, en het kost dan weer veel energie om je goed af te schermen. Hoe gaat het met de amazonemedicijnen?
Ik probeer nog steeds zoveel mogelijk straaltjes je richting uit te sturen, voel me zelf niet zo krachtig op het moment maar dat komt wel weer goed.
Liefs van een fan! Lizz -
04 April 2007 - 19:33
Pierre:
Hallo Max
Sterkte met je nieuwe kuur vandaag!
Groeten Pierre -
04 April 2007 - 20:26
Carla :
Wie weet waar het allemaal goed voor is, Max
Sterkte. -
05 April 2007 - 07:26
Nolly:
Hallo Max,
sterkte vandaag en ik stuur je zoals altijd Licht en Liefde.
Groeten uit Harderwijk.