de kracht in jezelf - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Max Eys - WaarBenJij.nu de kracht in jezelf - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Max Eys - WaarBenJij.nu

de kracht in jezelf

Door: Max Van Eys

Blijf op de hoogte en volg Max

15 April 2007 | Nederland, Amsterdam

Gods volmaaktheid manifesteert zich nu via Mij.Het beeld van een stralende gezondheid vervult nu Mijn onderbewustzijn. Het beeld dat God van Mij ziet, is volmaakt en Mijn onderbewustzijn herschept nu Mijn Lichaam in volmaakte overeenstemming met het volmaakte beeld in Gods geest.

Bron: DE KRACHT IN JEZELF

4/15/2007 20:02 pm

• 15 April 2007 - 18:45

Chris:

hallo die Max,

volmaakt is daar weer geen grenzen zijn.
    in the middle of the nowhere.

wees geen zoeker.
    geen tijd.
    geen doel.

liefs chris

• 15 April 2007 - 19:52

Tonnie:

Liefdevolle max,Dat waaraan wij ons overgeven wordt onze KRACHT!! weet dat GOD je LIEFHEEFT en om je GEEFT!! Vertrouwen is
    "OVERGAVE"!!!!!!

• 15 April 2007 - 21:19

Carla :

Maxi,
    Volmaakt kunnen we alleen zijn in de Liefde van God.
    Het Woord dat schept, licht in de duisternis. De duisternis heeft het niet gegrepen. dus wees ervan overtuigd dat God er alles voor over heeft om jouw volmaaktheid te bewerkstelligen. Alleen Hij kan dat.

Groet
    CC
    zij, die gelooft dat Jezus voor jou de onvolmaaktheid weg wil nemen.

• 17 April 2007 - 13:47

Max "De Essentie":

Iedereen hartelijk welkom op deze kanker-site en schrijf op wat vanuit je Hart je invalt.

Lieve groet

• 17 April 2007 - 18:26

Jessica:

Bovenstaande klopt, De heer leeft in elk mens. Door middel van meditatie kan je 1 worden met zijn, wat wij de heer noemen.

• 17 April 2007 - 19:38

Maxie:

Dank je wel lieve jessica

In liefde