Tumor wordt minder 4/23/2007 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Max Eys - WaarBenJij.nu Tumor wordt minder 4/23/2007 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Max Eys - WaarBenJij.nu

Tumor wordt minder 4/23/2007

Door: Max Van Eys

Blijf op de hoogte en volg Max

23 April 2007 | Nederland, Amsterdam

Houten (Residentie Max), 4/23/2007 07.21 am

Goedemorgen vrienden en familie en overige bekenden en geinteresseerden,

Vandaag maandagmorgen, begin van een nieuwe week en de week waarin ik op vrijdag aanstaande 27 apr 2007 65 jaar ga worden, groet ik jullie nederig en vanuit dankbaarheid. Het geheel heeft mij de laatste dagen sterk bezig gehouden en geemotioneerd.

Vrijdag jl ben ik naar het ziekenhuis te Amsterdam geweest, het VU Medisch Centrum en vernomen dat de tumor in omvang is afgenomen (het hoesten cq blaffen is ook al een tijdje voorbij). Echter was de bloedcheck NIET goed om een volgende kuur te gaan doen. Het bloed staat erg onder druk en aan de arm en aderen ontstonden vrijdag ook beschadigingen tijdens de pogingen om bloed te prikken voor onderzoek. Zoiets had zich ook al voorgedaan tijdens de kuur een week daarvoor. Ergens is het Lichaam de chemokuur MEER dan ZAT. Maar de tumor groeit op dit moment niet meer. Dat verschil was overduidelijk te zien op de foto's. Verder krijg ik naast mijn gewone dagelijkse voeding ook energievoeding toegewezen.

Mijn ervaringen met de medicijnen uit de oerwouden van Equador zijn heel goed. Nogmaals dank aan Janny uit Utrecht. TOP ACTIE.

Op veelvuldig advies van enkele grootheden uit de gezondheidswereld ga ik vanavond samen met Pierre naar Truus ter Haar die gespecialiseerd is in het genezen van kanker op een andere dan de geweld- achtige manier van Chemotherapie. Truus zit in Reeuwijk en via Google (truus ter haar) kom je zo op de site http://www.weerbeterworden.nl . Gerard een goede ami van mij van bijna 77 zomers jong had mij al aangegeven dat dit naast zijn andere tip (Pater Karel Houben en zijn wonderbaarlijke genezingen -zie ook Google) meer dan de moeite waard was. Ik schijn in mijn systeem ongeveer een tekort van 10 stoffen te hebben en de chemotherapaie doet alleen maar aan cellenafbraak, waardoor op de duur de heelheid en de kwaliteit van leven (waar ik grote waarde aan hecht) verloren gaat. Uiteindelijk zit ik ergens ook in een knap isolement door de weliswaar noodzakelijke geweeste stap van chemotherapie, maar ik kan alles op de minuut weer bijstellen. Het is prachtig weer, het wordt nog veel mooier en heter en ik wil daar ook van genieten. Het is waar en ook heel goed dat ik in de fase nu zeker niet alleen moet reizen met openbaar vervoer met voor 100 % het risico dat ik infectie-ziekten aantrek en dat zou toch desastreus zijn. Maar ik wil ook van deze super zomer met subtropische kwaliteiten gaan genieten en de gezelligheid die dat teweeg brengt. Die wens zet ik duidelijk neer zodat het Universum daar op in kan spelen.

Ik wil jullie allen niet te lang in het onzekere laten verkeren. Ik ben er nog en blijf ook nog een hele lange tijd te midden van jullie en ben heel erg dankbaar, ontieglijk dankbaar voor alle support die ik mocht ontvangen en nog steeds ontvang. Je beseft het pas wat het is als je hetzelf meemaakt en het je gewoon overkomt.

In liefde voor jullie allen,

Max

PS VOLGENDE ZEER NOODZAKELIJKE BLOEDCONTROLE OP DINSDAG 1 MEI 2007 TE AMSTERDAM. HET BLOED STAAT ERG ONDER DRUK NU EN HEEL GEK MAAR DE ADERENE IN DE ARM ZIJN NIET MEER ZICHTBAAR EN HEBBEN ZICH TERUGGETROKKEN. TIJDENS DIE CONTROLE ZAL DOOR MIJ BESLIST WORDEN OF IK OOK BIJ GROEN LICHT DIRECT AL WEER DE CHEMOKUUR ZAL VERVOLGEN. VOLGENS SCHEMA NOG 2 KUREN TE DOEN. IK ZIT NU OP DE HELFT.

4/23/2007 07.49 am
Residentie te Houten

• 23 April 2007 - 07:46

Paulette:

Geweldig dat ie niet meer groeit!
    Mod houden, hoor!
    groet,
    Paulette.

• 23 April 2007 - 08:52

Jeanne:

dat is goed nieuws voor je max. een lichtpuntje voor je nu hopen dat het verder door gaat met het ver minderen van de tumor. knuffel en kop op max. je komt er wel jeanne

• 23 April 2007 - 11:23

Tonnie:

Gebed
    God,ik vraag vandaag om een speciale zegen.Zal het een lied zijn?? Iets wat een dierbaar iemand tegen mij zegt?? Of een ONVERWACHT besef van uw LIEFDE???!!!
    Verras mij ,GOD. DANK U .
    God loves you MAX!! and so do I.

• 23 April 2007 - 18:10

Elise:

Beste Max,
    fijn dat je tumor niet meer groeit. Ik wens je heel veel zelfgenezende energie toe...

• 23 April 2007 - 19:06

Carla :

Max, ik wens je wijsheid toe en laat Truus maar haar roede wichelen en haar pendel pendelen; ik ben bang dat je bij de neus genomen wordt. En die pater Houben laat zien dat je geen pater nodig hebt, maar de Juiste Weg. Probeer zelf het contact met de Allerhoogste te vinden. Je hebt daar geen medium voor nodig. Sterkte
    Bless

• 24 April 2007 - 11:33

Max HimSelf:

Ook welkom hier EEF TREURNIET en GEURTJE

Ik ben de enige en echte NEO-CREATOLOOG

• 24 April 2007 - 16:32

Sjakie:

max je bent sterk houd de moet er in.
    de energie is onuitputtelyk maar je
    moet er wel om vragen.max 27aprilwil ik je vast van harte feliciteren met je 65 verjaardag.een fijne dag .Gr sjakie.

• 26 April 2007 - 08:35

Henke:

Max,

Nooit gedacht je te mogen feliciteren met je vijfenzestigste verjaardag. Pluk de dag man Max. Ja je bent mijn ManMax.

Henke.