RETE-ZWAAR DAT IS HET WOORD - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Max Eys - WaarBenJij.nu RETE-ZWAAR DAT IS HET WOORD - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Max Eys - WaarBenJij.nu

RETE-ZWAAR DAT IS HET WOORD

Door: Max Van Eys

Blijf op de hoogte en volg Max

12 Mei 2007 | Nederland, Amsterdam

Houten, 12 mei 2007 08.45 uur

Lieve allemaal,

RETE_ZWAAR werkt de chemokuur uit en dat is niet onder woorden te brengen.
Ik heb een ROT nacht gehad doch ineens stond de hele kamer in het wit blauwe Goddelijke Licht en was JEETJE, de Christus, aanwezig. Ik heb dat soort ervaaaringen eerder gehad. Heel bijzonder. Ik zit op de goede toer.

Later meer. Gisteren lukte het nauwelijks alleen de taxi weer in te stappen. Echt RETE-ZWAAR.

Blijf me bemoedigen want ik ga het nu wel helemaal afmaken.

Zo heerlijk wat tomaten roerbakken met wat belegen kaas erin en dan op een zuurdesembrood boterham FRANS BOEREN (een lel van een brood). Ik houd van alles wat groot is.

Max
later een verslagje van de dag

• 12 Mei 2007 - 08:49

Clau:

Lieve Max,

ik lees je verslagen en volg je weg ..hoe maak je't??

Lieve groet,
    Clau

• 12 Mei 2007 - 15:25

Linda:

Heej Maxie ik vind jou een Kanjer en prachtig dat je die Goddelijke ervaring heb mogen meemaken, dat geeft "LICHT" en "KRACHT"
    Ga zo door !!!

Liefs, A

• 13 Mei 2007 - 22:37

Rosita ( Dochter/ben:

Lieve Max
    Wat schrijf jij vrolijk, en je bent een vechter( dat was mijn vader niet)en dan je ervaringen " geweldig!!
    Groetjes rose

• 14 Mei 2007 - 19:49

Marianne:

Hoi Max,
    Met verbazing je berichten gelezen. Had al lange tijd niets meer gezien van je.
    Verbazing: want ik begrijp hieruit dat ook jij kanker hebt. Bij mij is 6 weken geleden borstkanker geconstateerd; ik ben inmiddels 2x geopereerd en wacht op de uitslag van de lymfeklieren. Ik ben nu nog aan het opkrabbelen van de laatste operatie (afgelopen woensdag).

We vechten dus allebei tegelijk.

Groetjes
    Marianne

• 16 Mei 2007 - 12:13

Anemona:

Lieve lieve grote goede Max,

Je bent één brok puurheid.
    Wat een impact heeft dat wel niet voor de omgeving.

Kom eens langs.

Grote knuffel - je Anemona

• 16 Mei 2007 - 12:26

Henke:

Die max,

zet door jongen.
    wanneer gaan we weer klaverjassen?

Je Henke

• 17 Mei 2007 - 09:24

Paula:

hoihoi Max, ik kreeg ineens weer berichten van je, en lees dat je ziek ben, maar je knokt om weer beter te worden.Niet prettig allemaal dat ziek zijn, maar aan jou doorzettingsvermogen is nix mis, gelukkig. Hou je taai, en pest de zustertjes maar lekker, daar wordt je vrolijk en gezond van. dikke kus en liefs Paula

• 18 Mei 2007 - 00:21

Bassiedeboer.nl:

ik stuur je kracht en liefde max