Herstel zet weliswaar langzaam maar grondig door
Door: Max Van Eys
Blijf op de hoogte en volg Max
04 Augustus 2007 | Nederland, Amsterdam
Arnhemse Bovenweg 80, 3708 AH Zeist, wooneenheid 006
saterdagmiddag 04 aug 2007 13.35 uur
Lieve Jan Willem Van Eys, family, vrienden en bekenden
Al weer 3 dagen ruim zit ik hier en begin mij hier op mijn tijdelijke verblijfplek te aarden. Even bijkomen van een turbulent jaar.
Begin dit jaar omstreeks de jaarwisseling kreeg ik een mooie kaart van mijn mentor Joseph Mano Holzer waar prachtige voorspellingen in stonden en ik voel nu pas dat er wat gaat gebeuren.
De site van Joseph is http://www.spiritual-arts.com en klik op Joseph Holzer.
Begin febr 2007 had ik een appointment met het ziekenhuis over een ogenschijnlijk onschuldig darmonderzoek, wat inmiddels langs homoeopathische weg zo goed als opgelost is.
Op de dag van opname had ik ook een x ray opdracht bij mij die ik met veel moeite bij mijn reguliere huisarts kon lospersen.
Na het maken van de x ray van mijn thorax raakte iedereen gestressed omdat de geplande darmtoestand niet doorging en ik acuut doorgesturd werd naar de afdeling LONGEN omdat naar later bleek ik longkanker had met uitzaaiingen o.m. ook naar de lever.
Eind febr 2007 werd ik onbehandeld ontslagen en doorverwezen naar het VU in Amsterdam die zich ook bezig houdt met experimentele research. Uiteindelijk wilden zij mij wel een chemokuur bieden die ik inmiddels achter mij heb sinds 8 juni 2007 en nog steeds herstellende ben mede dankzij Mary Denaro founder van het oude CIO, nu www.cico.nl
Mary bracht mij in contact met Truus ter Haar http://www.weerbeterworden.nl . Gerard van Poppel had ook Truus genoemd en ook de gebedsgenezingen door Pater Karel Houben (zie google : 'pater karel houben')
Ook ben ik bezig geweest met medicijnen uit het oerwoud van de amazone, o.m. met het dagelijks nuttigen van boomschors Pau d'Arco.
21 juli 2007 moest ik met allerijl naar het ziekenhuis vervoerd worden omdat zich opnieuw vocht had opgebouwd ca 3900 cc. Tijdens die opname heb ik een aantal malen hoge koorts gehad en was erg ziek en is behandels met anti biotica
Ik ben nu volledig gericht op leven op doorleven en ben hier naar toe gestuurd begin augustus 2007 om krachten op te doen en de chemo ook weer meer uit mijn lichaam te verjagen. Ik kan hier 6 weken blijven en kan zonodig nog met 6 weken verlengd worden.
ik loop wel en lig niet op bed overdag en heb lieve mensen om mij heen die mij er doorheen willen trekken, de zgn flying angels.
Liefs
Maxie
maxvaneys@gmail.com
Phone
landlinephone Houten +31308891722 (not aktiv now)
Mobile +31640142454
04 Augustus 2007 - 12:41
Yashodara:
FIJN MAX DAT HET GOED BEVALT DAAR.iK KAN JE NOG NIET BEZOEKEN, DAAR IK ALLE ENERGIE VOOR MIJZELF NODIG HEB, MAAR IK DE NK AAN JE HOOR.
LIEFS YASHO -
04 Augustus 2007 - 20:40
Lizz:
Hi Max, ik was een weekje weg in de polder zonder computer etc. Fijn dat je een mooie plek hebt gevonden! Rust lekker zo veel je kunt. Heb je mijn kaartje op tijd ontvangen dat naar VU was gestuurd??
Liefs en straaltjes, Lizz -
05 Augustus 2007 - 05:39
Janny:
Lieve Max, Even een berichtje uit Kathmandu.Houd je taai, en ik denk aan je.
Liefs, Janny -
05 Augustus 2007 - 20:48
Lieve Max:
Heel, heel veel sterkte!!! Ik bewonder je moed en kracht!
Liefs, Marianne -
06 Augustus 2007 - 07:55
Willem Van Eys:
Beste Max, ik was verbaasd dat ik je aan de lijn had, ik liep op dat moment buiten.
Gelukkig, begrijp ik, gaat het weer beter met je. Houdt moed, maar dat is jou wel toevertrouwd. Ik woon ruim 200 km bij je vandaan, dus heel makkelijk kan ik niet bij je langs wippen. Rustig aan, dan breekt het lijntje niet!
Willem -
06 Augustus 2007 - 13:22
Maxie:
MEDEDELING VOOR
R O N S T E L L I N G W E R F
LEUK JE GESPROKEN TE HEBBEN RON EN GOED HE NA JAREN JE NIET GESPROKEN TE HEBBEN KWAM JOUW TELEFOONNUMMER HEEL MAKKELIK UIT MIJN BIOCOMPUTER NAAR VOREN 1234567890 GOED HE
HELE FIJNE ZOMER NOG EN EEN LEVENSLANGE GEZONDHEID.
MAXIE -
06 Augustus 2007 - 20:14
Sjakie:
max ik heb je berichten gelezen ik
zoek je eerdaags op sterkte.gr van
sjakie jacqueline sharona en cindy.