Bericht uit Duitsland
Door: Maxie
Blijf op de hoogte en volg Max
05 Oktober 2007 | Nederland, Amsterdam
De antroposofishe artse dr Tineke Bakhoven zou het onverstandig vinden als ik de chemobehandeling niet deed.
bericht van Gorter:
From: Robert Gorter, MD, PhD.
Date: 5 okt. 2007 07:12
Subject: Re: post for Dr. R. Gorter, lung doctor in Koln
To: Maxie < maxvaneys@gmail.com>
- Tekst uit oorspronkelijke bericht niet weergeven -
Beste Meneer Max van Eys,
Ons medisch centrum (Medical Center Cologne) is eind 2006 verplaatst en is nu een vast onderdeel van het Eduardus Krankenhaus in Keulen geworden. Dit ziekenhuis staat erg bekend om zijn verzorging, speciaal op het gebied van de orthopedische chirurgie, vaat chirurgie en rheumatologie.
Ons medicsch centrum biedt in de eerste plaats alle therapieen ambulant aan. Indien noodzakelijk, kunnen wij ook patienten stationair opnemen. Daartoe heb ik als specialist zo veel bedden als nodig is om patienten optimaal te kunnen behandelen.
Ik heb uw brief gelezen en ik denk, dat wij wellicht misschien iets zinvols voor u met vaccinaties met dendritische cellen en eventueel met locoregionale hyperthermie zouden kunnen doen. Ik raad u daarom dan ook aan een keer voor een uitvoerig gesprek ("Second Opinion") van een tot anderhalf uur naar Keulen te komen. Neemt u dan wel zo veel mogelijk medische gegevens mee? U moet natuurlijk wel begrijpen, dat ik u geen garanties kan geven voor het aanslaan van een eventuele therapie bij ons. Maar wij waren onlangs twee keer een vol uur op de Duitse televsie (ARD) met patienten die bij ons kwamen en helemaal waren opgegeven en toch door deze therapieen (volledig?) waren genezen.
Nederlandse verzekeringen (Achmea, Delta Lloyd, ONVZ, Agis) lijken er meer en meer toe over te gaan de behandelingen in Keulen met dendritische cellen en hyperthermie (vor een groot deel) te betalen…. Er zijn intussen verschillende patienten, die alles vergoed hebben gekregen. Ik schrijf dan ook altijd een medisch rapport voor de verzekering indien u interesse zou hebben voor deze behandelingen.
U kunt ons telefonisch voor een afspraak berijken onder het volgende telefoonnummer:
0049 221 788 030
50679 Köln
www.cologne-model.com
05 Oktober 2007 - 14:21
Maxie:
woensdag as word ik gebeld door de longartse van de VU en dan neem ik de beslissing -
05 Oktober 2007 - 14:37
Yasho:
wat je ook beslist max, het is het belangrijkste dat jij je er geborgen en vertrouwd mee voelt,dat je je op je plek weet.
ik denk elke dag aan je
yasho -
05 Oktober 2007 - 18:59
Max:
Ga naar Keulen, onmiddellijk!
Chris -
05 Oktober 2007 - 19:01
Max,:
Hoor het in Keulen donderen!
Chris