Kanker breidt zich uit - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Max Eys - WaarBenJij.nu Kanker breidt zich uit - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Max Eys - WaarBenJij.nu

Kanker breidt zich uit

Door: Maxie

Blijf op de hoogte en volg Max

10 Oktober 2007 | Nederland, Amsterdam

L.V. (= LIEVE VRIENDEN)

WOENSDAG 10 oktember 2007 en het is nu 16.59 uur precies (bij de volgende toon).

Mijn lieve dochter heeft mij geholpen met het stellen van een 10 tal zeer duidelijke vragen aan de longartsen van het VU Medisch Centrum naar aanleiding van de aangeboden chemo therapie. Die brief is daar goed aangekomen.

Aan de hand van leverbioptie is vast komen te staan dat de kanker zich nu ook in de lever bevindt en dat tevens de longkanker ook gegroeid is en dat de kortademigheid ook groter wordt en dat alles heeft de volledige aandacht van het complete longartsen/team.
Ze zijn bezig voor mij een therapie te ontwikkelen die heel effectief is en ook absoluut minder belastend voor Mijn Lichaam.

Het zal een therapie zijn zonder chemo en met TARCEVA
zie onder de links en vul het van voren aan met http://

www.longkanker.info/nieuws/alles.asp?id=130

www.roche-hiv.nl/product.php?naam=Tarceva

www.diagnosekanker.nl/lotgenotenforum/viewtopic.php?p=6161&

www.longkanker.info/nieuws/alles.asp?id=130

www.tarceva.nl/portal/eipf/pb/tarceva/egfr

Ik heb vandaag in Zeist bij het WIDAR een uitstekende massage van de ruggegraat en alle energetische kanalen gehad en dat maakt mij sterker en sterker. Daarna heb ik in Driebergen-Zeist een goede studiegenoot van het CICO www.cico.nl met de regiotaxi opgezocht en daar heerlijk in de tuin gelunched.

Wat wil de GOD in Mij (Higher Self) ?
Doorgaan met leven vermoed ik en delen met de wereld welke innerlijke stappen ik genomen heb.
Zelf als Maxie wil ik dat ook en ik wil ook er zijn voor mijn kinderen en kleinzoon. Gewoon ZIJN en de energie doet het werk.

Vaak is het bere-zwaar maar merk dan vaak dat ik dankzij de 22 jarige groeiperiode na mijn scheiding in 1984 een dermate innerlijke kracht heb gerealiseerd, waar zelfs een olifant van gaat kleuren.

Volgende week donderdag de 18e oktember 2007 ontmoet ik de longartse op de poli voor een lang gesprek over de wijze van aanpak en niet klinisch gebeuren en op die dag wordt er ook een uitgebreid lab onderzoek gedaan en tevens een CT scan van de longen en andere rimram die daar in de buurt hangt.

Voor de rest gaat het goed met mij. Ik prijs mij gelukkig omringd te zijn met talrijke engelen in deze lijst en blijf vooral uitbundig schrijven en schrijf wat je wilt en het stimuleert mij heel sterk en uiteindelijk gaat het daarom.

Ik weet dat het lichaam eindig is en de ziel doorgroeit, maar ik vind het nog te vroeg om over te gaan en hoop dat ik nog dingen mag afronden.

Ik weet niet hoe de bijwerkingen van de TARCEVA zullen zijn , maar bestel bij deze dat ik een periode gedragen mag worden door iedereen om deze stap in mijn evolutie hier op aarde te zetten. Ik ben daar erg dankbaar voor.

In liefde,

Maxie

10 oktember 2007 17.34 uur

• 10 Oktober 2007 - 20:45

Rita Steenkamp:

Hoi Max,
    Goed van je om alles van je af te schrijven, en wat kan ik me indenken wat er bij jou en je gezin omgaat.
    Ik heb mijn man ook verloren aan kanker en weet dat je steeds tussen hoop en twijfel zit, ik vind het knap dat je alles zo positief ziet, ik denk dat je de kracht daar ook voor krijgt zo was mijn man ook.
    Ik hoop voor je dat ze de goeie therapie vinden, en dat er voor jou nog een lang leven voor je ligt.
    Ik wens je heel veel sterkte voor jou en je gezin.
    Liefs Rita

• 10 Oktober 2007 - 22:39

Oscar :

Beste Max je weet hoe ik er over denk maar dat neemt niet weg dat ik groot respect heb voor je manier van overleven en overgeven Max het zal niet makkelijk worden maar daar weet je alles van ,
    Warme groet Oscar .

• 11 Oktober 2007 - 04:56

Jan Willem:

Beste Max, mijn vader hebben ze 15 jaar lang opgegeven, maar op pure wilskracht ging hij door. Jij bent ook een "van Eys"!
    Heel veel sterkte,

JW