Graag jullie postadressen
Door: Maxie
Blijf op de hoogte en volg Max
11 Oktober 2007 | Nederland, Amsterdam
Kunnen jullie mij jullie postadres met postcode emailen naar maxvaneys@gmail.com
Hartelijk dank
Maxie
11 Oktober 2007 - 14:23
Yasho:
lieve max
wat kan ik zeggen dan dat ook dit weer 1 van die krachtige moedige besluiten zijn.
Jezelf voorbereiden en daarmee ook ons,die je iedere minuut veel kracht licht en liefde gaan zenden
En je bent verbonden met het innerlijke en goddelijke licht in jezelf maxie!!
veel kracht.
en liefs
11 Oktober 2007 - 15:44
Sjakie:
max verzamel namen die jij kent'
sjakie van leeuwen
jack burggraaf
cindy van leeuwen
horigenland 36
3994 tk houten -
11 Oktober 2007 - 15:56
Lydi En Oscar:
Lieve Max,
Laat het lijden jou bespaard blijven, je hebt gevochten voor je leven en gedaan wat goed voor je was. Wees daar trots op, je hebt iedereen met jou mee laten leven,met je verdriet en ook je verwerkingen. Van alleen staan en veel vrienden te mogen leren kennen. De positieve krachten en ook de negatieve krachten, die op jouw leven invloed hebben gehad.Je hebt iedereen deelgenoot van je leven gemaakt.Je innerlijke wijsheid heb je uitgedragen en aan anderen doorgegeven. Je oordeelde niet, maar was geinteresserd in je medemens. Je leefde je eigen leven op jouw eigen wijze, waar niet iedereen wat mee kon, maar jij deed het, maar jouw echte vrienden bleven vrienden.
Je bent een goed mens, onthoud dat.
Max, het is goed zo, jij krijgt je welverdiende rust. Ook dit is op je pad gekomen, waar je niets meer aan kan doen.
Ontvang de liefde van iedereen en voel die door je heen stromen.Laat het verlichtend werken, iedereen die van je houd is bij je. Het geluk heeft zo moeten zijn, dat je ook nu begeleid word door je kinderen, die je je hele leven zo dierbaar zijn en ze weer hebt mogen ontvangen.Ook wij wensen je in deze moeilijke tijd en toch altijd weer positief blijft, veel liefde , kracht toe om ook deze fase door te komen ,naar het licht.
Liefs, knuffel.
11 Oktober 2007 - 20:39
Marianne Van Zijl-Zw:
Dag Max, dit bericht vind ik heel verdrietig. Ik zal het contact en je mailtjes missen als dat niet meer mogelijk is. Geniet van alles wat nog op je weg komt samen met je kinderen en je kleinzoon. Als ik ook maar ergens mee kan helpen bel dan meteen. heel veel sterkte en een dikke zoen van Els en Marianne.Bedankt voor het fijne contact Hou ons in de gaten als je daar boven bent en schud ze eens wakker. We hebben ze nodig. Dag lieve Max -
12 Oktober 2007 - 08:52
Cocky:
ik bewonder je heldere kijk op de situatie Max! Je hebt gedaan wat jij dacht dat goed was,het heeft alleen niet mogen baten, die afschuwelijke ziekte wilde overwinnen.Ik denk dat ik ook namens Hans kan zeggen we vergeten je niet en spreken veel over jou
Ik hoop toch nog veel mailtjes van je te ontvangen hoor !!
Hierbij onze adressen waar je om vroeg;
Drogisterij Woortman t.a.v. Hans
Tot de volgende mail ! -
12 Oktober 2007 - 09:35
Marianne:
Lieve Max,
Door mijn eigen gevecht tegen (borst)kanker, heb ik je misschien niet altijd de aandacht kunnen geven die je verdiend! Wel ben je vaak mijn mijn gedachten, ook nu, juist nu!
Heftig, je bericht; ik weet ook niet goed wat te zeggen, maar soms zeggen geen woorden meer dan juist heel veel woorden! Je begrijpt dat ik een heel stuk kan meevoelen hoe je je voelt!
Mijn adres is: Ravensbos 10, 2134 TS Hoofddorp.
Liefs en een dikke knuffel.
Marianne -
12 Oktober 2007 - 13:46
Tonnie:
Onze Vader verborgen uw naam worde zichtbaar in ons.Uw wil geschiede, een wereld met bomen tot in de hemel,waar water schoonheid,en brood gerechtigheid is, en genade. Van u is de toekomst kome wat komt.
{huub oosterhuis} God , geef Max de sereniteit om dat wat hijniet kan veranderen te aanvaarden. De moed omdat wat hij"KAN" te veranderen..En de wijsheid om het onderscheid te kunnen maken.
Lieve Max,Laat je leven vanaf "NU" als dat van een ROOS zijn,Hoewel stil spreekt ze door de TAAL van haar"GEUR!!" God loves you,and so do I. Tonnie gruters leedijkerhout 3 3991 a j houten. -
12 Oktober 2007 - 15:49
Eva:
max, ik heb een berichtje gestuurd naar je g-mail. veel liefs en licht..liefs, eva -
13 Oktober 2007 - 21:35
Patrick:
Hoi Max,
zelfs nu nog ben je sterk. Houd je zo taai.
Patrick Nijland
Achter de driesprong 6
5241TK Rosmalen -
14 Oktober 2007 - 11:03
Alma:
Lieve Max, Je vraagt om onze adressen,afscheid----.
Wij herinneren onze eerste ontmoeting "ooit"mooi en jong was het l969? in een warm land Spanje een gezellig hotel in Benidorm.Daar werd het contact gelegd,het "lijntje"dat altijd bleef heel bijzonder.Jij met al je ups en dawns vallen en weer krachtig opstaan zoeken ,je eigen weg gaan,kwam je er weer boven op.Het "lijntje"bleef.
Deze laatste periode kom je er fysiek helaas niet weer boven op psychisch blijf je sterk.
Lieve Max wees gezegend met zoveel liefde en warmte om je heen. Ga met GOD.
Ons "lijntje" zal altijd blijven.
Bedankt en heel veel kracht en sterkte .
Alma en Geert Blaauw
Hoofdstraat 49
960l EB Hoogezand.
15 Oktober 2007 - 22:59
Yvonne:
Lieve Max
Ik voel dat je realistisch bent gezien de prognose en dat je het zekere voor het onzekere wilt nemen en alles goed wilt voorbereiden.
Vandaar dat je de postadressen wilt.
Hoe je het ook wendt of keert luister naar je gevoel Max. Daar ligt jouw waarheid, voel de innerlijke rust in je wezen, je bron, alleen daar ligt de sereniteit van je ziel.
Love ya
Yvonne Keynemans