Ik hoop door te kunnen leven
Door: Maxie
Blijf op de hoogte en volg Max
15 Oktober 2007 | Nederland, Amsterdam
Ik hoop door te kunnen gaan met leven, maar ik moet ook heel reeel zijn.
Komende donderdag ga ik samen met mijn kinderen naar de longarts in Amsterdam in het VUMC en dan worden dingen op een rijtje gezet en op verzoek van enkele artseen onder jullie zal ik in bericht daarna de lab uitslagen publiceren. Geen probleem voor mij. 's Nachts en overdag slik ik nu codeine voor het nachtelijke blaffen.
Vanuit het ziekenhuis of vanuit de taxi kan ik ook bv een berichtje sturen dat geplaatst wordt als sms note op het laatste bericht op mijn site. Dus kijk af en toe naar de laatste site voor zo een aktueel bericht.
Groet
Max
15 Oktober 2007 - 16:52
Reint:
Dank voor je reacties Max. En sterkte kerel de komende tijd en in het bijzonder donderdag. Lieve groet van Reint -
15 Oktober 2007 - 17:45
Mavis:
Hai Max,
Veel sterkte donderdag...
Dikke knuffel Mavis -
15 Oktober 2007 - 21:26
G Biersma:
Beste Max
Wij hopen dat er positiv e berichten te melden zijn.
Fijn dat bje kinderen bij je zijn.
Hartelijke groeten Gerda. -
16 Oktober 2007 - 08:16
Lizz:
De maandagavond-straaltjes zijn weer jouw kant op gekomen gisteravond. Ik hoop dat je het allemaal kan dragen, wat jou overkomt, en dat de energie en liefde die iedereen naar jou stuurt het allemaal iets lichter kan maken. Veel kracht en liefs, Lizz -
16 Oktober 2007 - 14:53
Rinnie:
beste Max.
Wat een zware tijd voor jou je kinderen en kleinkind.
Het spijt mij voor jou dat ik niet zo vaak reageer maar ik volg je wel hoor.
Soms wilde ik wel eens dat ik even een duizendpoot kon zijn
Ik wens je heel veel sterkte en kracht toe(kracht heb je) dat is bewezen in deze tijd,vooral a.s Donderdag.
Groetjes uit Heerenveen
een knuffel van mij Rinnie