NIET MIJN WIL, maar uw wil geschiede
Door: Maxie
Blijf op de hoogte en volg Max
16 November 2007 | Nederland, Amsterdam
ik bestel dat nu datgene in mijn lichaam en energy systeem gebeurt of op gang komt wat noodzakelijk en voedend is ook voor mijn kinderen.
Maxie
kan nog steeds lekker zittend douchen alleen nu geassisteerd door twee verpleeegkundigen
16 November 2007 - 08:00
Lydia Uit Houten:
Beste Max,
Heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke dagen. Fantastisch zoals je de band met je kinderen heb hersteld! Ik ben zo blij voor je, wetende dat dat belangrijk voor je was om de rust te vinden om afscheid te kunnen nemen.
Ik hoop dat dit berichtje weer een heel klein lichtpuntje voor je mag zijn. Er wordt aan je gedacht, ik leef met je mee! Zoals zovelen op deze site!
Dag Max,
Lydia -
16 November 2007 - 13:07
Michelle:
Van het boek een Cursus in Wonderen
Om te kunnen zien moet je beseffen dat licht zich in jou en niet buiten je bevindt. Je ziet niet buiten jezelf, en evenmin bevindt de toerusting om te zien zich buiten jou. Een essentieel onderdeel van deze toerusting is het licht dat zien mogelijk maakt.Het is altijd bij je en maakt onder alle omstandigheden visie mogelijk.
Jij denkt met de Denkgeest van God. Zodoende deel jij jouw gedachten met Hem, zoals Hij de Zijne deelt met jou. Het zijn dezelfde gedachten, omdat ze door dezelfde Denkgeest worden gedacht. Delen is eender of een maken. En de gedachten die jij denkt met de Denkgeest van God verlaten jouw denkgeest niet, want gedachten verlaten niet hun bron. Daarom zijn jouw gedachten in de Denkgeest van God, evenals jij. Ze zijn eveneens in jouw denkgeest, waar Hij is. Zoals jij deel van Zijn Denkgeest bent, zo zijn jouw gedachten deel van Zijn Denkgeest.
God bless you, Max. -
17 November 2007 - 02:52
Tine Ruiter:
Ik heb niet willen antwoorden op je emails, omdat ik zelf zovaak dood heb gezien, gelukkig niet aan mij zelf, Maar ik geloof er hevig in, dat als je kaartje getrokken word je kan vechten wat je will, maar de man met de hoorens op z'n kop haalt je weg, Ik wens je veel sterkte met de overgaven.
Tine