thuis- even geen telefoonkaart- - Reisverslag uit Ulaanbaatar, Mongolië van Max Eys - WaarBenJij.nu thuis- even geen telefoonkaart- - Reisverslag uit Ulaanbaatar, Mongolië van Max Eys - WaarBenJij.nu

thuis- even geen telefoonkaart-

Door: Max Van Eys

Blijf op de hoogte en volg Max

30 September 2004 | Mongolië, Ulaanbaatar

telefoon 030-6350077 even uit de running. administratieve fout. nieuwe mobiel op onverklaarbare reden de msit in gegaan in mongolie. oude mobile geen bel tegoed komt morgen.

duik nu mijn bed in effe iets over de afgelopen 24 uur

voor alle duidelijkheid dus ik ben dus in houten op de residentie en mijn nummer is het beroemde nummer 06-20892809

ik heb een hele fijne reis gehad. net thuis 20 uur. vanachtend chinese tijd 07.00 uur yut het hotel in peking vertrokken naarhet vliegeveld, nu in peking 4 uur in de nacht. dus bijna 24 uur verschil. op vliegbeld ingecheckt en om 10.35 uur local time daar vertrokken,. 7500 kom slechts. locaal time om 14.15 dus na 11 uur vliegen ruim in frankfurt aangekomen. kon moeilijlk zitten en heb ook veel gelopen en kontakten gelegd internationaal. in frankfurt 2 uur moeten wachten op kist naar schiphol en om ca 20 uur op de reesidentie in houten. heb nu een heerlijk g;as witte spaanse wijn biologies gestremd semeta of mesara is lekker gewoon. duik zo mijn bed in

• 30 September 2004 - 19:19

Sjef:

nou wlkom thuis effe rustig en lekker slapen

• 30 September 2004 - 19:21

Lydi, Oscar:

Nu Max, wat is het snel omgegaan, ik dacht nog dat je daar zat.Heb je nog een jetlag?Goed dat je weer geheel terug bent gekomen, jammer van je mob.Maar gelukkig in Nederland is dat weer gauw op te lossen.Goede tijd hier,Goeten van Oscar en van mij, Lydi

• 30 September 2004 - 20:40

Joke:

Een hele onderneming,Ik hoop dat je lekker slaapt en droomt over je mooie reis.Droom zacht.Er is toch niets lekkerder dan je eigen bed.

• 01 Oktober 2004 - 06:56

Darshan & Paulus:

Welkom Thuis....nieuwe plannen maken!!!
    ADIOS

• 01 Oktober 2004 - 11:09

Hans:

Al een beetje geacclimatiseerd Max? Fijn als je op een lange reis kunt genieten en daarna thuis ook met een goed glas wijn. Bedankt voor je foto's van de nostalgische olietrein. Zelfs gewone alledaagse motieven kunnen een bijzondere sfeer uitstralen.