Gambia achtergrond - Reisverslag uit Banjul, Gambia van Max Eys - WaarBenJij.nu Gambia achtergrond - Reisverslag uit Banjul, Gambia van Max Eys - WaarBenJij.nu

Gambia achtergrond

Door: Max Van Eys

Blijf op de hoogte en volg Max

25 Februari 2005 | Gambia, Banjul

Duidelijkheid vraag ik aan mijn GoddelijkZelf in het mooie contact wat ik met de 22 jarige Tida heb. Ik laat leeftijd los want zelf ben ik een jonge GOD van 62 jaar.
Ik bestel electriciteit en gas voor Tida die samen met haar moeder en haar baby in de meest primitieve leefomstandigheden woont en leeft. Geen electra en geen gas. Niet iedereen heeft electra. IK VERMOED DAT HET ALLEEN TE MAKEN HEEFT MET HET FEIT DAT JE DICHT BIJ DE PRESIDENT STAAT.
Rond verkiezingstijd schijnt het ook zo te zijn dat er mensen uit de buurlanden op de president gaan stemmen. Dan is het stemmen aantal hoger.

Met donker is het niet veilig op straat. Veel zwaar lichamelijk gehandicapten langs de weg in de buurt van het hotel waar je direct mee geconfronteerd wordt. Hier kun je je hele vakantie budget volledig aan kwijt.

Als tourist heb je te maken met een enorme corruptie en dien je constant want ze zijn heel listig op je hoede te blijven.

Zelf heb ik ook in een dorpje Serekunda alleen gelopen met een kudde mensen achter mij aan want ze denken dat jij de oplosser bent van al hun problemen, want feitelijk gaat hun evolutie nu pas beginnen.

Max
Kijk voor Tidale beelden op www.geocities.com/dafreemax/tida.html

Het vermogen heb ik om dingen boven water te krijgen en in beweging te zetten. In de negorij Houten waar ik nog tijdelijk zal verblijven ben ik nu ook bezig om dingen voordat ik weg ben goed in beweging te zetten.

• 26 Februari 2005 - 10:28

Paula: