Longkanker met uitzaaiingen in de lever - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Max Eys - WaarBenJij.nu Longkanker met uitzaaiingen in de lever - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Max Eys - WaarBenJij.nu

Longkanker met uitzaaiingen in de lever

Door: Max Van Eys

Blijf op de hoogte en volg Max

09 Maart 2007 | Nederland, Utrecht

Lieve mensen,

Na de lange periode dat ik in het Diaconessenziekenhuis in Utrecht heb gelegen (6 t/m 27 febr 2007) waar toevallig werd ontdekt dat ik longkanker in het allerlaatste stadium (nog 5 maanden te leven) heb met uitzaaaingen in de lever is naast het feit dat gisteren door mij een besluit is genomen de chemotherapie te doen (eens per 3 weken 3 dagen opname), heden een symbolische start gemaakt met mijn genezing.

De wijkverpleegkundige van de thuiszorg injecteerde mij de eerste injectie van 7 injecties van het antroposofische paardemiddel tegen kanker ISADOR.

Ik spreek de wens uit en zet het heel duidelijk voor mij neer dat ik heel gezond loei-oud mag worden en geheel genezen mag van deze verschrikkelijke ziekte.

Ik mis mijn regelmatig bakje koffie in de binnenstad van Utrecht op de Steenweg 37 bij Mockamore (vh Jacqmotte) en ook gaan mijn gedachten vaak terug dat ik heerlijk begin februari 2005 aan het prachtige strand lag van GAMBIA (Afrika) te midden van allerlei schoons. De temperatuur was daar vrij redelijk, nl 36 graden celcius.

Ik bestel een leven waar ik nog veel kan genieten.

Lieve groet van

Max

vrijdag 9 maart 2007 13.00 pm

• 09 Maart 2007 - 12:05

Hallo Max:

Dat is heel goed dat je je zo positief opstelt, vergeet ook niet te affirmeren hoor, dat helpt pertinent.

Veel sterkte met je behandeling en ik stuur je positieve energie, dat weet je.

Houd je goed, taai word je vanzelf.

Groeten uit Harderwijk,
    Nolly

• 09 Maart 2007 - 12:25

Riet:

halllo ik hoop dat het toch goed blijft gaan met je.GROETJES RIET ps blijf moet houden doei

• 09 Maart 2007 - 12:50

Marie:

hoi max,ik hoop ook heel erg voor jou dat je heeel erg oud mag worden en mag genieten van de dingen die je nog allemaal wil doen,ik kan me voorstellen dat je een hele rotperiode hebt gehad en nu nog,ik hoop dat je veel steun van familie en vrienden hebt die het je een beetje makkelijker en leuker maken,mijn vader is overleden aan leverkanker dus brengt wel wat herrinneringen omhoog,die me nog steeds elke dag in het hoofd gegrift staan,ik wens je heel erg veel succes met alles en veel sterkte,lieve groetjes van mij,marie knuff

• 09 Maart 2007 - 13:08

Yolanda:

Lieve Max blijf je aandacht en energie richten als t even kan op de possitieve dingen in je leventje nu.... dat geeft je kracht en doorzettingsvermogen..
    Heel veel onvoorwaardelijke liefde licht en kracht toegewenst met alles dat alle zorgen en onzekerheden voor je gedragen mogen worden.

Liefst en knuffels van
    Yolanda

• 09 Maart 2007 - 13:08

Yolanda:

Liefst en knuffels van
    Yolanda

• 09 Maart 2007 - 13:54

Mirjam:

Dank God nu dat je 100 wordt en je wordt 100! Vijf maanden, wat een onzin! Alsof ze dat precies kunnen zeggen! Geloof ze maar niet, die geld-uit-de-zak-kloppers!

• 09 Maart 2007 - 14:12

Dsdominee:

Ik hoop dat het echt helpt, die Isador, tezamen met jouw wil nog lang te leven.
    Dat moet toch mogelijk zijn.

Dag,

Harry

• 09 Maart 2007 - 14:18

Ans Kas:

hallo Max
    allereerst de groetjes van ANS ja gewone groetjes ik doe normaal tegen je .
    juist ik vind het heel vervelend maar zeuren doe jij niet dus ik ook niet het is heel goed dat je alles wilt doen om er weer boven op te komen ik wens je daar heel veel moed voor en houd je taai ook in moeilijke tijden groetjes van mij ANS

• 09 Maart 2007 - 16:40

Sjakie:

Max vertrouw op gods kracht en energie hij is jouw schepper enals je het heel moeilijk hebt zal hij je dragen.
    max heel veel sterkte.
    groetjes sjakie.

• 09 Maart 2007 - 18:24

Janny:

So be it!
    Het pad gaat zoals jij kiest!
    Heel veel liefde en levensenergie naar jou toe

• 09 Maart 2007 - 22:45

Aafje:

Hallo Max
    Ik kreeg te horen dat ik nog 3 maanden had maar ben er nog steeds Dus hou de moed er in Ik heb veel onmogelijke dingen gezien gebeuren en je bent je eigen dokter hoor!
    Maar ik wens je toch veel sterkte toe in deze toch wel moeilijke tijd als je deze dingen over je zelf hoort Ik weet hoe dat voelt
    Dikke knuffel van mij
    aafje

• 09 Maart 2007 - 23:18

Marleen:

hoi max , ik heb jou bericht gelezen. ik schrok ff. ik hoop dat jij beter wordt .ik zal voor jou bidden . dit is geen goed nieuws na zo 'n lange tijd . ik wens jou sterkte en beterschap . groetjes uit suriname

• 10 Maart 2007 - 11:46

Marcel:

Beste Max, het leven is vol onzekerheden, maar mocht het onherroepelijk cq. onvermijdelijk einde toch op korte termijn een feit zijn, wie zegt jou dan dat je niet iets heel moois staat te wachten. Immers, hebben wij feitelijk enig idee wat het leven nu eigenlijk precies betekent. Blijf de lol van dingen inzien, dan komt het vanzelf goed (ongeacht in welke vorm).

Marcel

• 10 Maart 2007 - 15:10

Tonnie.:

"'kort Gedicht"
    Speciaal voor Max..
    BEREID
    In overgave ga ik mee met de levensstroom
    BEREID
    Vol vertrouwen ga ik mee op de golven
    BEREID
    Vol begrip ga ik mee met eb en vloed
    BEREID.
    God loves yoe,and so do I.

• 11 Maart 2007 - 09:15

Caressa:

Hallo Max,
    Door dat ik uit de groep van spiegelogie ben gegaan, is het contact minder geworden. Ik schrok er dan ook van om te horen dat je zo ziek bent. Ik wens je heel veel sterkte toe bij de behandelingen die komen gaan. Veel sterkte en misschien ook herstel. Blijf positief denken en ga er voor.!
    Veel liefs Caressa

• 11 Maart 2007 - 19:31

Lizz:

Max, was goed om je stem te horen gisteren. Voor mij ben en blijf je een voorbeeld van courage. Nog nooit heb ik iemand zo oprecht horen spreken over de diagnose die de reguliere artsen stelden, en waar je niet aan twijfelt, maar tegelijkertijd je vertrouwen in de dingen die mogelijk zijn vanuit je eigen kracht.
    Laat je niet aan het twijfelen brengen, ook niet door artsen die zeggen dat bv iscador onzin is. Zoals je zelf al zei, je hoeft niet te kiezen, én én, zei je en niet én of! en zo is het. Blijf bij jezelf Max, en ik blijf mijn positieve aandacht op jouw richten en op de kracht die jij bent.

veel liefs, Lizz

• 12 Maart 2007 - 23:07

Linda:

Lieve Max
    Ik bestel nu dat we over 30 jaar op een bankje in het park de eendjes gaan voeren en dat we lachen om het leven dat we leven en dat wij geleefd hebben.
    Warme groet Linda

me new-email wordt provoost@caiway.nl