yolanda kom maar
Door: Max Van Eys
Blijf op de hoogte en volg Max
12 Maart 2007 | Nederland, Utrecht
Het is nu maandagmorgen 12 maart 2007 08.12 uur. De zon schijnt en ook in mijn warme hart. De temperatuurloopt vandaag op naar 17 graden.
Graag had ik op het koffieterrras willen zitten van Mockamore aan de Steenweg 37 te utrecht.
De opname voor de eerste chemokuur kan er elk moment aankomen. Dat voel ik gewoon en ook voel ik dat het een hele zware dobber voor mij zal zijn en dat ik met name veel praktische en morele ondersteuning nodig zal hebben.
Gelukkig word ik ook vanuit de antroposofie behandeld en de eerste injectie met ISCADOR P.c.Hg 0,1 mg a.f.p. U.R. werkt schitterend en de verpleging van de thuiszorg VITRAS injecteert mij vandaag voor de tweede keer.
Gisteren een rustige dag gehad. Willem Jan vd Zanden is bij mij geweest en wat bijgepraat en Joseph Mano Holzer belde mij ook nog en heeft een long distaance healing op de lever en longen gegeven.
Krankzinnig is het dat ik aan de ene kant bezig ben met mijn genezing en andere momenten voorbereidingen aan het treffen ben voor mijn afscheid, meet name overlijdenstekst en adressenlijst e,d, waar gelukkig anderen ook mee helpen.
Op dit moment lukt het zelf koken mij haast niet meer.
Lieve groet
Max
08.24 uur
12 Maart 2007 - 08:06
Liefs, Mirjam.:
heb je op de site gekeken? Ongelofelijk dat je zo snel achteruit zou gaan , laat je niet kisten he. Je kunt meer dan ze denken hoor, gedachten zijn krachten. Denk: tuurlijk kan ik koken, de kosmos helpt mij. Vraag je vier beschermengelen of ze je daar ook mee helpen. Mensen, spreek tijdstippen af om te bidden of mediteren voor Max's gezondheid. Twee tegelijk die aan t zelfde denken is gelijk aan de kracht van drie! -
12 Maart 2007 - 08:39
Yasho:
hoi maxie
geniet van deze dag, elke dag is er 1, en als je die ten volle benut al was het je laatste,dan geef je jezelf een prachtig leerproces,want je weet, alhoewelwij ons hechten,aan deze vorm en realiteit, het is maar een fraktie van de werkelizijnstoestend, die zoveel groter en rijker is.Maar om da los te laten, dat is het ultieme, en er zijn er maar weinigen die dat geheel bevrijd kunnen.En alhoewel het dubbel is, aan 1 kant gaan voor het ultieme, en aan de andere kant, vechten voor je leven, is beiden nodig, en beiden legitiem.Geniet van deze heerlijke dag maxie,en groei.
groetjes van yasho -
12 Maart 2007 - 09:01
Yasho:
Citaten uit het Boeddhisme
SOGYAL RINPOCHE
We zitten gevangen in de duistere en smalle kooi
die we zelf hebben gemaakt en die we houden voor het heelal.
Slechts weinigen onder ons kunnen zich zelfs maar voorstellen
dat er een andere dimensie van de werkelijkheid zou kunnen bestaan.
SOGYAL RIMPOCHÉ
De lichaamshouding inspireert de persoon.
Als u rechtop loopt verandert uw uitdrukking.
Alles in u wordt anders.
BOEDDHISTISCHE WIJSHEID
Doe alles met zoveel ernst
alsof het voorbestaan van het universum ervan afhing,
en glimlach tegelijk omdat je denkt dat wat je doet
ook maar enig verschil zou uitmaken.
BOEDDHISTISCH GEZEGDE
De pruimenbloesem geeft zijn geur
ook aan de hand die hem breekt.
BOEDDHISTISCH GEZEGDE
Als de leerling bereid is,
zal de meester verschijnen.
een boeddha hoekje Meer Korte spirituele Citaten Katinka Hesselink Net Links VVV Verdwaald? Sitekaart -
12 Maart 2007 - 10:42
Nolly:
Hallo Max,
je krijgt van mij en mijn Vrienden, positieve energie en veel Licht toegestuurd, sterkte met alles en ik ben in gedachten bij je.
Lieve groeten van Nolly. -
12 Maart 2007 - 12:24
Martina Verhagen:
Beste Max,
Geraakt door je brief, wil ik je de komende periode heel veel sterkte wensen.
tiny.
Mijn site is: tiny4life -
12 Maart 2007 - 22:49
Sjakie:
max er zijn heel veel vrienden van jou die voor jou positive energie vragen,dat geeft wel aan dat ze je niet willen missen. de reacties die ik steeds lees geven een warm gevoel van mede leven met de voor mij niet uit spreek bare ziekte.het is jammer dat ik GOD niet voor 5seconde mag zijn dan wist je het al.max het enige wat mij rest is voor jou te bidden.MAX heel veel geluk met de kuur.ook groetjes aan alle mensen die jouw een hart onder de riem steken.GR SJAKIE.