net terug van controle 25 mei 2007 vu amsterdam - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Max Eys - WaarBenJij.nu net terug van controle 25 mei 2007 vu amsterdam - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Max Eys - WaarBenJij.nu

net terug van controle 25 mei 2007 vu amsterdam

Door: Max Van Eys

Blijf op de hoogte en volg Max

25 Mei 2007 | Nederland, Amsterdam

Houten, Residentie , 25 mei 2007 12:18 pm

Ik ga met de pinksterdagen een Goddelijke bijdrage typen. De Christus ( ik mag Jeetje tegen hem zeggen) is al weer 1 week geleden aan mij verschenen midden in de nacht. In lichtblauw Licht stond Hij midden op het toetsenbord van mijn Computer. Geen schade. Zijn boodschap was duidelijk. Geschiedenis schrijven en laten zien door al mijn wilskracht, sterke geest en drang om te leven en genieten. Dus dat ik het kan en het wil.

Vandaag een check gehad. Afweer nog niet voldoende op dit moment voor een kuur. Wodt pal voor de kuur op 1 juni 2007 weer gechecked. Na laboratorium-bloedafname bleef de linkerbovenarm bloedden en was haast niet te stoppen. Pas na 1 uur lukte dat. Rechterarm is NIET meer te prikken. Alle vaten zeggen NEEN.

Voor de artsen, adviseurs, chirurgen, internisten,anaestesiologen, longartsen, bio-chemici onder jullie het hb was vorige week 6,5 en nu 6,8 en de epo (neorecormon injecties) gaan door tot ca 3 weken na het stoppen van de kuur op 8 juni 2007.

Groeten van

Max

030-8891722 landline-phone
06-40142454 mobile
06-20892809 bos-o-phone

site hartstilstand 25 augustus 2005
na bezoek aan Tineke Bakhoven (78 jaar en nog praktiserend antropos arts)

email maxvaneys@gmail.com
skype dafreemax
msn m27041942@hotmail.com

25 mei 2007 12:33 pm

• 25 Mei 2007 - 12:17

Yasho:

Hoi maxie

wat mooi en heerlijk dat je Jeetje hebt gezien.
    Ik weet nu niet of het positief is al die uitslagen, ik heb er niet veel verstand van.Maar als jij maar goed blijft dat is het belangrijkste
    groetjes yasho

• 25 Mei 2007 - 16:26

Carla :

Max, Jeetje vind jou zo super belangrijk.

Ik heb daar geen woorden voor.

Zijn zegen wens ik je toe.
    Zijn genade is zeker voor jou.
    Maar jij bent er geheel vrij in of en hoe je daarvoor open staat.

Groet
    CC

• 25 Mei 2007 - 19:48

Lieve Max:

het Hb is dus het zelfde gebleven. Geen noemenswaardige verandering. Neem ook de variatie van de meting in oogenschouw evenals de variatie binnen een dag.

Geniet grote vriend ± chris