MaximalePinksterRede 2007
Door: Max Van Eys
Blijf op de hoogte en volg Max
26 Mei 2007 | Nederland, Amsterdam
Lieve mensen, familie, vrienden en bekenden,
Met veel moeite heb ik net de vuilnisbak even aan de overkant neergezet, waar hij straks wordt leeggemaakt door de Reinigingsdienst van de Gemeente. Normaal geschiedt dit op maandag doch in verband met de vrije Pinkster-maandag gebeurt dit vandaag.
In ben zo ontstellend blij met alle mensen die hartelijke ondersteunende bijdragen leveren aan mijn Dagboek en ook zij die voor mijn herstel en welbevinden bidden en de vrijwillige bijdragen in het vervoer van en naar andere plaatsen en voor het halen en verzorgen van mijn noodzakelijke boodschappen. Ook ben ik hen dankbaar voor het weer aktiveren van het lichaam door Shiatsu drukpuntmassage en voor healingen op afstand. Dit alles als ondersteuning van de toch wel zeer ingrijpende chemotherapie die ik al geruime tijd onderga en die nu binnenkort zijn einde voltrekt. De laatste kuur vindt plaats op vrijdag 1 juni 2007 (40 jaar geleden trad ik in dienst van mijn laatste werkgever, het Pius Ziekenhuis te Harderwijk -zie google- ) en op vrijdag 8 juni 2007. Het lichaam is heel erg aangedaan door de kuur. De armen doen nu nog pijn van de bloedafname op dinsdag laatstleden door de Saltro (trombose-dienst, bloedverdunners) en van de bloedafname op vrijdag jongstleden in het VU Ziekenhuis te Amsterdam. Het heeft een vol uur geduurd eer de arm ophield met nabloeden.
Ondertussen heb ik weer een vorstelijk ontbijt achter mijn kiezen. Van Truus ter Haar http://www.weerbeterworden.nl mag ik niet alles meer eten. Verse geroerbakte Roma tomaten gelardeerd met enkele plakken extra belegen biologische kaas Zuiver Zuivel uit Houten en dat heel met heerlijke verse tuinkruiden en uitgespreid op twee lellen van boterhammen van het mega zuurdesembrood FRANS BOEREN. Kostelijk gewoon.
Gisterenavond heb ik een heel bakje opgegeten met gekookte bieten als voorafje en daarna Thaise zilvervliesrijst met Tilapi vis en preischotel met kaas en vanavond een onbekende maaltijd want Willem Jan van der Zanden , een van de strandelaars van de zandwandelingen destijds gestart via Talkradio komt bij mij langs na zijn politieke congres. Je kunt genieten nog ven legio oude beelden van de zandelingen destijds in Strandvoort aan Zee op http://members.fortunecity.com/maxvaneys/talkwalk00.htm Af en toe komen we weer bij elkaar maar nu door het feit dat ik zeer ernstig ziek ben en minder mobiel ben komen ze af en toe bij mij. jan Peter Pronk en Willem Jan dus.
Morgen 1e Pinsterdag 2007 komt Janny waarschijnlijk bij mij langs en ik heb een mega hoeveelheid Indiaanse Equadoriaanse en Peruaanse oerwoudmedicijnen van haar gehad: Louisekruid, boomschors, dulcamara capsules, NONI capsules, grote Dulcamara bladeren en als compres op de rug tegenover de rechterlong bladeren van de Supai. Het helpt allemaal wel. Ik moet nog getrained worden in het aanleggen van dit compres voor de nacht.
Als vast ondersteuningsmiddel met de chemokuur en ook nog jaren daarna gebruik ik Iscador Pc Hg 1 mg a.f.p. U.R. (zie Google) via het Therapeuticum Utrecht van de antroposofie. http://www.therapeuticumutrecht.nl en dinsdagavond ga ik met Pierre naar Truus ter Haar toe in Reeuwijk voor een check upo en ik ben ook door haar homoeopatische medicijnen heen. dat warn twee complexen van apotheel Hahnemann http://www.hahnemann.nl
Na deze komende laatste chemokuur komt er dus na de laatste setting 8 juni 2007 een nieuwe afspraak met de laboratorium en de longartsen en h de rontgen van het VU Amsterdam voor een CT scan en een rontgenfoto van de thorax en ook voor een uitgebreid bloedonderzoek. Ondersteuning door het team van Apotheek Zorg Nederland mobiele apothekers en verpleegkundigen http://www.apotheekzorg.nl zal nog een aantal weken gecontinueerd worden door middel van EPO injecties met NeoRecormon ca. Euro 450,- per injectie.
Last but no least heb ik bijzonder veel baat met het contact wat ik met de heilig verklaarde Pater Karel Houben heb (zie google: pater karel) http://www.scholsfoundations.nl/schols/paterkarel.htm . Gerard van P. reikte mij dit een tijd geleden aan.
En natuurlijk niet te vergeten mijn regelmatige nachtelijke contacten met De Christus !!!! Los van alle kerken en instituten ............................
Zo dit was mijn beloofde bijdrage en ik heb jullie weer geheel bijgepraat.
Heel veel dank nogmaals en ga door met jullie ondersteuningen en aanmoedigingen. Ik waardeer dit ten zeerste.
Met veel liefs,
Max
Residentie, 5/26/2007 10:51 am
26 Mei 2007 - 09:47
Yasho:
wat een mooie bijdrage maxie.
Fijn dat je zo kekker kan smikkelen, dat is zeeeeeeeeeer belangrijk.En je krijgt fijn bezoek, vandaag en morgen, dus dat zit wel goed.En dan de veschijningen van de Christus iedere nacht, dat is toch zeker zeer prachtig, je bent uitverkoren,dat is altijd de tegenhanger van het menselijk lijden, zeer en zeer veel contact met de goddelijke wereld.
ik denk aan je en fiujne dagen
yasho -
26 Mei 2007 - 13:24
Dsdominee:
Hoi Max,
Ik ben zeer benieuwd waar dit allemaal toe gaat leiden, maar jij ook natuurlijk.
Dus of het allemaal tot definitief herstel zal leiden of niet. Heb jij enig idee momenteel hoe de stand van zaken is?
Je hebt allerlei sociale contacten en hulp. Da's ook heel mooi.
dag,
Harry -
27 Mei 2007 - 17:05
Nolly:
Lieve Max,
ik leef met je mee, zoals je weet. Ik heb bewondering voor je levenshouding en ook voor je positieve benadering van je lichamelijke ongemakken en de strijd tegen de zieke cellen.
Ik stuur je Liefde en Licht en wens je sterkte toe en fijne Pinksterdagen.
Groetjes van Nolly -
27 Mei 2007 - 17:09
Sjakie:
max fijne pinkster dagen , en succes met de laatste behandeling .gr sjakie en jacline. -
29 Mei 2007 - 15:43
Dirk:
Beste Max
Het smaakt zo te zien en te lezen nog best allemaal. Houden zo! En neem vooral die dulcamara, betekent bitterzoet in spaans, groeit ook bij ons aan sloten en wegkanten. het heeft kleine tomaatachtige besjes (is daar botanisch ook verwant mee) en smaakt eerst bitter, dan zoet, zoals ook jouw en ons leven is, een mengeling van zoet en bitter. De kunst is, het bittere niet te laten overheersen, al is dat laatste niet altijd gegeven. Nog vele zoete, plezante momenten toegewenst -
29 Mei 2007 - 15:44
Dirk: