Progress in Body System Max
Door: Max Van Eys
Blijf op de hoogte en volg Max
30 Mei 2007 | Nederland, Amsterdam
Lieve vrienden en familie en bekenden,
- lieve Anemoon ik ben je email adres kwijt. laat nog effe weten als je wilt.
"anemoon bloem" View Contact Details View Contact Details Add Mobile Alert
Date: Tue, 29 May 2007 21:59:47 +0200 (CEST)
Op maxvaneys.waarbenjij.nu heeft anemoon bloem op het bericht 'Lichaam met sprongen vooruit !!' een nieuwe reactie geplaatst.
Kijk op http://maxvaneys.waarbenjij.nu/index.php?intMessageId=1757728
De reactie luidt als volgt:
----------------------------------------------------------------------------------------
Max, lieve Max,
wat een energie en liefde.
dank voor je foto
je anemoon
======================================
Maximaal bezoek aan Truus ter Haar zie http://www.weerbeterworden.nl
De progress die ik in mijn energie huishouding van mijn organen en lichaam (waar de reguliere geneeskunde doorgaans geheel overheen fietst, want immers daar zijn ze niet in opgeleid en de meeste artsen in die hoek hebben het verband tussen lichaam en geest niet ervaren) zijn:
- gigantiese verbetering van de lever-werking 38 % ---> 73 %
- maag twee maagzweertjes verdwenen en niveau van 62 % naar 85 %
- alvleesklier/pancreas 54 % ----> 83 %
- prostaat 87 % ----> 100 %
- opgeslagen angst in lichaam gedaald van 100 % naar 23 %
- dikke darm energie nog negatief. Eerst stuk darm van ca 3,6 meter met onverteerde inhoud. Nu nog slechts 64 cm.
- hypoglycaemie in body gezakt van 46 % naar 25 %
- stress in lichaam gedaald in een maand van 90 % naar 23 %
- longen, zowel links als rechts is de tumor weg, doch longen nog niet geheel genezen. li nog 7 % neg en re nog 9 % negatief
Strenge dieet voorlopig handhaven, geen suiker, geen koolsoorten en geen fruit en vruchten en geen yoghurt ed en een nieuwe medicatie (complex) van 10 homoeopatische middelen van apotheek hahnemann te heiloo http://www.hahnemann.nl
Ik heb me heel streng aan alles gehouden, want immers wil ik verder en leven en met volle teugen genieten van alles wat er is. En er is nog heel veel moois !!!!!!!!!!!!!!!!
======================
Vrijdag as 1 juni 2007
Ik ga voor de kuur de laatste met de behandeling van 8 juni 2007 naar Amsterdam, weer per taxi.
Eerst een laboratorium onderzoek om te checken of de bloedplaatjes en witte bloedlichamen okay zijn en dan de check bij de longarts, die ja of geen toestemming voor de kuur geeft.
Moregmiddag krijg ik de lieftallige Esther van ApotheekZorg die mij liefdevol met EPO NeoRecormon in de onderbuik subcutaan komt injecteren. Prijs per injectie ca 420 euro.
Alle liefs en goeds en een goede gezondheid voor iedereen,
Max
5/30/2007 16:49 pm
NL-Houten
01 Juni 2007 - 07:25
Tonnie:
God,kom met uw macht en KRACHT en schenk MAX,OVERWINNIG!!