I feel horrible after 1 st part last treatment
Door: Max Van Eys
Blijf op de hoogte en volg Max
04 Juni 2007 | Nederland, Amsterdam
Hello dear friends, family and acquaintances and Mary Denaro,
Last days after first part of chemotreatment (last part and all the last at June 8, 2007) I have been terrible ill or sick and had a lot to vomit due of the chemo treatment. I have not had that before.
Due of all treatment s elswhere like Truus ter Haar http://www.weerbeterworden.nl the Body is healing itself in a perfect way and my hb (blood) is upgraded to 7,6
Now thiese days i must get rid of that poison in me for next friday will be the finale.
Yesterday when i was also sick i was picked up by a van from friends and thy brought me to their bungalow in De Meern, near Utrecht. I could enjoy the sun and was the first time since times i was sitting in sun.
Till now and later more.
Maxie
June 4, 2007 09:30 am
Max's Residence in Houten
04 Juni 2007 - 07:39
Yasho:
jezus maxie,ik schrok van die zwarte puntjes op je gezicht, maar dat is houtskool pffffff.Wat rot dat je je zo naar voelt, dan is het altijd een hele klus om de moed erin te houden. Maar weet dat het goed komt, hoe dan ook, alles komt goed dat moet je voor ogen houden.
veel liefs van yasho -
04 Juni 2007 - 09:09
Cocky:
Hallo Max.als het jou ook uikomt willen Hans en ik morgenavond vanuit de zaak even langskomen.Wil je mij je adres even mailen? Mocht er van beide kanten wat tussen komen dat nemen wij telefonisch kontact met elkaar op.
Groetjes Cocky -
04 Juni 2007 - 09:13
Tim:
Hoi Max. Great that you have good friends locally who can support you with exactly what you need.
Love,
Timpie -
04 Juni 2007 - 09:47
Carol Ohenhen:
I am sorry to hear about your illness,dont forget that you have a good friend that is praying for you and believe that God will heal you and restore your health.
Take care,love you and missing you.
Carol. -
04 Juni 2007 - 10:12
Nand Kishoor:
Go on big brother!
Keep believing in God.
Keep believing in love.
Keep believing in friends.
Nand Kishoor. -
04 Juni 2007 - 10:47
Max HimSelf:
actueel (overzichtslijst)
De mannelijke vruchtbaarheid bewaren na chemotherapie
In “Le Soir van 16 augustus verschenen de resultaten van een onderzoek dat wat aan science-fiction zou kunnen doen denken. Een team Amerikaanse en Duitse wetenschappers is erin geslaagd kleine stukjes testikels van varkens en geiten op muizen over te planten! Dankzij de transplantatie ontwikkelden er zich varkens- of geitenspermatozoïden. Achteraf gebruikten de wetenschappers ze met succes bij in vitro fertilisatie. Het experiment is met succes herhaald op basis van voordien ingevroren weefseltransplantaten.
De onderzoekers menen dat deze techniek zou moeten toelaten om de vruchtbaarheid te bewaren van mannen die een zware chemotherapie moeten ondergaan. Het risico op definitieve onvruchtbaarheid is dan immers groot. Zelfs jongens die nog niet geslachtsrijp zijn en dezelfde chemotherapie moeten ondergaan, zouden ze zo aan een nageslacht kunnen helpen.
Commentaar van de Belgische Federatie tegen Kanker:
Het experiment waarover sprake in dat artikel is al even verrassend als de eventuele gevolgen. Normale menselijke spermatozoïden laten aanmaken in laboratoria door muizen bij wie men een stukje menselijk testikel inplant, was tot op heden ondenkbaar. Als dat mogelijk zou zijn, zijn meteen de problemen van mannelijke onvruchtbaarheid na bepaalde behandelingen tegen kanker opgelost.
Momenteel kan men voor een zware chemotherapie al sperma afnemen en invriezen, maar de kwaliteit is niet altijd goed genoeg om voor bevruchting te zorgen. Bovendien is deze techniek onmogelijk toe te passen bij kinderen die nog niet in hun puberteit zijn. Hun testikels maken immers nog geen spermatozoïden aan. Bij hen kan men proberen om teelbalweefsel weg te nemen en na de behandeling opnieuw in te planten. Deze techniek brengt wel als risico met zich mee dat er ook tumorcellen kunnen worden overgeplant.
De vooruitgang bij de “getransplanteerde muizen” zou dus zeker welkom zijn.
04 Juni 2007 - 21:28
Pierre:
'Zet hem op' Max: adem door, eet gezond en beweeg wat, zodat het blijft stromen! Groeten Pierre -
05 Juni 2007 - 17:10
Marianne:
He, Max! Ben ff nieuwsgierig. Ben jij niet kaal geworden van de chemo? Mij is gezegd dat ik absoluut kaal zal gaan worden.
Gaat het verder nog?
Liefs
Marianne -
07 Juni 2007 - 07:25
Lax Prem Shan:
Lieve lieve Max,
Hoog in de bergen verse sneeuw. En ik buig me over de vertalingen uit de begintijd van dit land, hier opgeslagen in dit schamele onderkomen wat klooster heet. Een hoofdabt, twee nieuwkomers die niet lezen kunnen, een oude invalide monnik die de zaken regelt, twee nonnen die een schooltje leiden in het perzikdorp, en een kluizenaar wat verder op, die weinig toegankelijk is. Dan de vijf yaks, wat geiten, drie kamelen, wat ponies en ezels. En een amandelboomgaard die er wezen mag. Ondertussen snuffel ik met subsidie uit Nederland wat in de oude boeken hier.
Het was zeer fris vanochtend toen de verse sneeuw hoog in de bergen neerdwarrelde.
Hansa Bu Boei
Driemaal diep voor u buigende,
Je Shan. -
08 Juni 2007 - 09:33
Lax Prem Shan:
Lieve lieve Max,
Vanmiddag hebben we bonensoep gegeten. Met verse ui, wat knoflook, selderij. De abt was even op reis naar het Houtdorp. Daar woont een kleermaker wiens vrouw bevallen gaat. Ja, het leven gaat hier door. Had ik je al geschreven over de kraaien hier? Het zijn wittipkraaien, maar leven als die kauwen bij jou. Ze hebben jongen in het nest bij het gastenverblijf. Maar wat een lawaai maakt dat zo vroeg in de ochtend. Vanavond eten we wat gerstebrood, gemaakt door een van de lekenbroeders. Morgen ben ik wat vrij, om de blik wat te verruimen. Ontdekken is immers de grenzen verleggen. Maar om nu gelijk zonder grenzen te leven? Hoe verhoudt ethiek zich tot een leven waarin de waarheid gekend wordt buiten grenzen om?
Misschien een item voor na deze studie opdracht.
Mi-loh komt er aan. Met wat boterthee en geschaafde amandelen. Je krijgt de hartelijke groeten van haar. En ik, ik zend dit bericht door, naar degene die het weer doorzendt, en vandaar via een andere tussenstap schijn jij het te kunnen ontvangen. De bergen zijn hier nogal hoog, stoffig en winderig. Soms is het draadloos, soms zijn we erg van elkaar afhankelijk!
Hansa Bu Boei
Driemaal diep voor u buigende,
Je Shan -
14 Juni 2007 - 19:15
Chris:
beste Max,
vergeet niet het artikel in het NRC van vandaag, do 14 juni 2007,over EPO en maligne processen en cytostatica te lezen. kan je wat verklaren.
groet chris