In het VU in Amsterdam - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Max Eys - WaarBenJij.nu In het VU in Amsterdam - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Max Eys - WaarBenJij.nu

In het VU in Amsterdam

Door: Max Van Eys

Blijf op de hoogte en volg Max

22 Juli 2007 | Nederland, Amsterdam

Beste mensen,

Max ligt op dit moment op afdeling 7C, kamer 28 van het VU Medisch Centrum in Amsterdam. Vandaag wordt de drain geplaatst om het vocht achter de longen af te voeren. Dit zal dan ongeveer een dag of vier vijf duren.

(Geplaatst door W.J. van der Zanden)

Dear people,

Max is lying in hospital right now (VU Medical Center Amsterdam, 7C Room 28). There is a build up of fluid near the lungs. They are going to drain the fluid.

Max

• 22 Juli 2007 - 12:14

Yashodara:

lieve max
    jochie even doorbijten hoor.geef je er maar even aan over,en het zal fijn zijn even wat meer adem te hebben.ik denk aan je yasho

• 22 Juli 2007 - 12:26

Lonia:

Lieve Max,

Heel veel sterkte en ik hoop dat je je snel weer wat beter voelt!

Liefs, Lonia

• 22 Juli 2007 - 12:32

Aafje:

Hallo Max
    Ik hoop toch nog een een voorspoedig herstel al is dit wel even een terugzetting
    Maar ik denk aan je Je bent steeds zo positief geweest hou dat vol

• 22 Juli 2007 - 13:11

Nhung.giap:

beste max,
    veel sterkte... ik hoop dat alles goed komt...

• 22 Juli 2007 - 20:47

Lydi:

Lieve Max, Wat weer een ellende,met weer het vocht achter je longen,met gevolg, benauwdheid. Hopelijk, zal het met het inbrengen van de drain, het vocht en benauwdheid gaan verminderen. Je wordt er zo moe van he,met al je levenskracht die je nog hebt, blijf je positief.
    Je vecht voor je leven, al is de realiteit niet meer het leven, waar je zo voor vecht. Voor jezelf maak je het acceptabel op deze wijze en is toch heel bijzonder. Geen boosheid, door machteloosheid, maar verder gaan en doen.
    Ik hoop, lieve Max, dat er weer goede dagen voor je komen, waar je weer kan van genieten van waar je mee bezig bent en de hulp en kracht mag ervaren van iedereen en alles om je heen.
    Toy, toy, een meelevende knuffel.

• 22 Juli 2007 - 21:31

Shamballa On...!

Je dinnetje Freespirit

• 22 Juli 2007 - 22:48

Carla :

Hou vol Max, we denken aan je.
    Groet
    CC

• 23 Juli 2007 - 19:46

Tonnie:

Dag lieve Max,ben n a l v ons laatste telefoongesprek {nogal} verrast te lezen dat je {onverwachts??}in het V U Ziekenhuis opgenomen moest worden voor vocht achter de longen.......Je voelde je redelijk goed vertelde je mij.Hopelijk blijft het vocht nu voorgoed weg!!!!!!!!!!! Daar bidt ik voor vanaf NU!!!!!!!!!!!

• 24 Juli 2007 - 16:33

Marinus Knoope:

Beste Max
    Moest plots aan je denken
    Wilde je bellen
    Denk de laatste tijd vaak
    We moeten een vakbond oprichten voor scheppers (ik bedoel mensen zoals jij en ik dus) en dan onderhandelingen beginnen met god over betere leefomstandigheden
    Marinus, sterkte

• 25 Juli 2007 - 09:23

Wilma:

Hoi Max,
    Ik zag onderstaande spreuk ergens en vond het zo toepasselijk voor jou..
    Jouw levenslust, jouw hartstocht is je beste medicijn...

Wat achter ons ligt en wat voor ons ligt zijn kleine aangelegenheden in vergelijking met wat in ons leeft.
    (OLIVER WENDELL HOLMES)