Nieuw bericht
Door: Max Van Eys
Blijf op de hoogte en volg Max
25 Juli 2007 | Nederland, Amsterdam
Max heeft mij (Willem-Jan van der Zanden) weer gevraagd een berichtje te plaatsen op deze site.
Wat een hectische periode die zo anders had kunnen eindigen als ik de adviezen van Chris Delker niet had opgevolgd. Zaterdag stond ik op de spoedeisende poli van het VU en nu vandaag is de drain verwijderd. Ruim 3900cc is er intussen weggezogen. De longen zijn nog niet afgeplakt omdat ik al weer een onsteking in mijn lichaam heb. Daarvoor word ik nu met antibiotica behandeld.
Ook wordt nu een transfer verpleegkundige aangesteld. Die gaat bekijken in overleg met mij de volgende plek verpleegtehuis of iets dergelijks om weer aan te sterken. Want duidelijk is dat ik nog steeds erg benauwd ben en moet geregeld overgeven.
Van de week na bezoek van A. te A. is er blijkbaar in mij het nodige geactiveerd dat ik ineens overdadig moest kosten en uiteindelijk kwam er een grote donkere kotswolk uit mijn mond die geheel mijn kleren en bed vervuilde.
De komende dagen zie ik mij zeker niet naar huis gaan of naar elders toe. Ik had deze dagen extreem hoge koorts 38,9C
Met groet, Max
25 Juli 2007 - 20:04
Lizz:
Max, wat heb je het zwaar nu. Je bent en blijft een dappere ouwe beer. Ik denk aan je, met bewondering en hoop op jouw spoedige herstel. Veel liefs, Lizz -
25 Juli 2007 - 20:05
Lizz:
Willem-Jan, ik ken je niet, maar dank voor je liefdevolle zorg. -
25 Juli 2007 - 20:46
Ans Maasdam:
Wat fijn dat we via een vriend toch nog iets van je kunnen vernemen. Wat erg dat je het nu toch zo moeilijk hebt. Hopelijk
helpt de antibiotica snel en kun je je wat beter voelen ! Mijn (onze) gedachten zijn dagelijks bij je. Houdt moed Max, veel sterkte bij je herstel.
Ans -
25 Juli 2007 - 21:07
Carla :
Hoi Max,
Blijf moed houden, Max en weet dat we aan je denken en voor je bidden.
CC (ook namens Fred) -
25 Juli 2007 - 21:24
Lonia:
Lieve Max, mijn gedachten zijn bij je!
Liefs, Lonia -
25 Juli 2007 - 21:45
Yashodara:
lieve max
this is not amuzing;
het is altijd een zware taak,om te gaan met deze complicaties.Maar eeuwige positivo...alles gaat weer voorbij, ook dit.Houd je blik gericht op datgene wat er toe doet, en wat je zal begeleiden,ik heb zelf altijd veel aan de tekst,hoe christelijk die ook klinkt.
de heer is mijn herder
het zal mij aan niets ontbreken
hij leidt mij en draagt mij
en heus dat doet deze liefdevolle energie
maxie
ik denk aan je
yasho -
25 Juli 2007 - 22:29
Oscar :
Beste max ik vind het mooi zoals ieder met je mee leeft ongeloofelijk ,
maar beste Max ik denk dat jij zelf het beste weet en voelt hoe het echt met je is ,daarom kan ik je alleen sterkte wensen en hopen dat je veel ellende bespaart blijft Beloven in deze kan ik je niets want wij hebben genoeg meegemaakt om te kunnen weten dat het niet allemaal zo mooi is maar ik ben het wel met de personen eens die zeggen we zullen voor je bidden en vragen om kracht voor je want dat je die nodig zal hebben is zonder twijfel Daarom Max ik stel het je niet mooier voor dan het is en zal zijn Maar ook ik zal voor je bidden warme groet Oscar -
25 Juli 2007 - 22:37
Lax Prem Shan:
Lieve lieve Max,
Wat maakt u mee. Wat maakt u mee. Hou vol, probeer te genieten, en het mooie om u heen te zien. Ik vertelde uw verhaal hier in Pian-te-Bao. U krijgt de groeten van Li-wan, Lie-hie, mevrouw Perzikbloem, de houthakker, Hang-shen-Ji, Mei-Mei Dao, Han-ke-le, en de gekromde monnik Ochtendgroet. Ze hebben grote bewondering voor u. Weet dat er mensen om u geven.
Morgen vroeg weer op pad.
Hansa Bu Boei, driemaal diep voor u buigende,
Je Shan -
25 Juli 2007 - 22:51
Lydi:
Hoi Max, fijn toch nog via Willem-Jan vd Zande nog wat over je te horen. Moeilijke periode zit je nu in, en niet makkelijk het niet meer in de hand te hebben, je lichaam protesteerd, al wil je geest anders.Lieve Max, het belangrijkste is het nu, al ben je nog zo'n vechter, laten we hopen dat je dagen draaglijk zijn door te brengen.
Met jouw moed, kom je heel ver. We kunnen je steunen en en verlichting sturen met een goede hoop om ook deze zware tijd weer te kunnen doorkomen.
Ontvang de liefde van allen, in deze moeilijke fase Max.We zijn allen bij je.
Toy, toy. -
26 Juli 2007 - 00:08
Yolanda:
Hou je taai Max zal wat licht en kracht sturen komt goed je bent sterker dan je denkt zeg tegen jezeld ik ben nu kerngezond tot in myn cellen vecht en geloof erin kryg je kracht van....je komt hier sterker uit t negatieve uitgekotst nu .....aansterken...
knuff
26 Juli 2007 - 06:02
Dick Nicolai:
Ik wens je alle sterkte om hier weer uit te komen.Zal energie naar je toe sturen -
26 Juli 2007 - 10:18
Pierre:
Hallo Max
Veel sterkte met je situatie in deze moeizame strijd met de gezondheid van je lichaam. Misschien heb je niet alleen een verpleegtehuis nodig voor verzorging maar ook een plek waar je weer revalideert zodat je wat opbouwt en weer op krachten kan komen. Stap voor stap voor stap...
Nogmaals sterkte Max en laat je innerlijk licht schijnen, groeten van Pierre
26 Juli 2007 - 17:55
Chris:
Hello Makker Max,
hou je haaks grote man,
niet twijfelen,
wat er ook gebeuren mocht,
het is goed.
liefs chris -
26 Juli 2007 - 18:42
Paulette Jansen:
Het gaat niet best met je.... héél naar! Heel veel sterkte!
Ik heb vorige week de Nijmeegse Vierdaagse gelopen (40 km per dag). Heb daar lopende aan je gedacht......
Houd vooral moed!
Vriendelijke groet,
Paulette. -
27 Juli 2007 - 10:39
Tonnie:
Lieve Max........En weer opnieuw Vliegen al je liefdevolle Engelen met je mee!!!!DE hele wereld is een marktplaats voor de LIEFDE.De LIEFDE brengt ieder in verwarring,verbijstering,Zoals je ziet en voeld.....In de LIEFDE bestaat "gij en "ik niet langer.HIJ die het geheim van beide werelden kent zal ondekken dat het geheim van beide de LIEFDE is. God loves You, and so do I. -
27 Juli 2007 - 19:07
Marianne:
Lieve Max...
Ik denk veel aan je en brand een kaarsje voor je. Helaas kan ik op dit moment niet meer voor je doen met mijn eigen chemo-kuur in aankomst. Ik vind je vreselijk moedig! Je bent in mijn gebeden.
Liefs, Marianne -
28 Juli 2007 - 13:46
Lieve Makker Max,:
Hoop dat je na een week in wat rustiger vaarwater bent terecht gekomen. Ga met de stroom mee. En keep smiling. Je weet dat ik je al een tijd terug vroeg of je wist waar je was met deze Volle Maan. Het is een mondiaal belangrijke Volle Maan want er worden in zo'n vijftig landen torens van onoverwinnelijkheid opgericht, dat wil zeggen de groundbreaking ceremony daartoe vindt komende zondag plaats om 12.00 uur in ieder zulk land. Het begint in Nieuw-Zeeland, dan Japan, en zo verder over deze planeet heen. Hier vindt dat plaats in Garderen aan de Ringelboschweg, dichtbij de provinciale weg Apeldoorn Amersfoort. Vlakbij het huisje waar op een tafeltje zakken met een kilo pruimen voor vijftig cent te koop liggen. Geld in een potje doen. En iets verder is een theeschenkerij en pluktuin met veel vlinders.
Verderop in Vlodrop gebeurt ook van alles. Zorg dat je erbij bent. Bij de happening. Deze happening is altijd nu en hier.
Liefs Grote Makker, heb een goede reis,
Chris -
31 Juli 2007 - 15:45
Sjakie:
max hij beslist hoe moeilijk het ook is jou dit te moeten schrijven,god zij met je. gr sjakie jac cindy en sharona.