Weg uit het ziekenhuis
Door: Max Van Eys
Blijf op de hoogte en volg Max
29 Juli 2007 | Nederland, Amsterdam
Het is nu zondagmiddag en het is zo goed als zeker dat ik dinsdag of woensdag hier ontslagen zal worden en overgeplaatst zal worden naar verzorgingstehuis Heerewegen te Zeist (030-6925944, http://www.heerewegen.nl). Ik zie hier erg naar uit. Het gaat soms moeizaam, maar het gaat wel.
Met veel liefde Max
(geplaatst door W.J. van der Zanden)
29 Juli 2007 - 14:41
Oscar :
Beste Max ,
Dat is weer wat nu naar Zeist ik kom je daar wel een keer opzoeken als je het,aankan bezoek te krijgen rust eerst maar even wat uit ,
Groet Oscar. -
29 Juli 2007 - 15:06
Makker Max,:
De volgende stap. Geniet van de gang die je te gaan hebt. Garderen was een groot feest. De eerste steen. Paul Gelderloos was er ook. Met humor en grote realiteitszin.
Jammer dat je er niet bij was.
Het gaat je wel makker,
je vriend chris -
29 Juli 2007 - 16:09
Lydi:
Lieve Max,
Goed van je om toch zo met het proces van je ziekte om te gaan, te vechten en dan toch ook weer te accepteren dat het zo loopt. Bewust maak je het door, met veel vrienden om je heen, de mooie foto's die ik heb gezien van je kinderen en kleinkind. Je hebt dat toch allemaal maar weer even meegekregen. Het is tot je gekomen, Max.
Ik begrijp dat het nu moeilijk wordt, om het zelf nog op te pakken, maar bewust bent dat je dit ook als hulp mag aanvaarden, om je verder te begeleiden en je er zelfs al naar uitziet.
Max, je bent een kanjer.
Ik hoop dat het op je nieuwe adres, je de plek hebt, waar je je thuis voelt.
Met alle liefde en vrede in jezelf.
Liefs, Lydi.
PS, kom zeker bij je langs als de mogelijkheid bij jou geboden wordt.
29 Juli 2007 - 16:40
Lizz:
Er is een kaartje naar je onderweg via snailmail. Ik weet dat je graag weg wilt uit het ziekenhuis, ik hoop dat je een liefdevolle plek vindt in Zeist. Ik denk veel aan je. De echte beslissingen worden op zielsniveau genomen, heb ik pas geleerd en begrepen. Het is niet je lichaam die protesteert, zoals iemand schreef. Je lichaam wil wel. Je geest ook, jouw geest is sterk als oso. Je ziel bepaalt. Luister naar je diepste innerlijke stem, dan weet je wat er bebeurt nu. Maar misschien weet jij deze dingen veel beter dan ik... Evengoed, mijn diepste en warmste straaltjes voor jou. Wij zijn één, waar we ook zijn. Liefs en kracht, lieve beer Max -
29 Juli 2007 - 19:27
Carla :
Geef t.z.t even je adres door voor een laartje
groet
CC -