DECREET vertrek naar huis toe - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Max Eys - WaarBenJij.nu DECREET vertrek naar huis toe - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Max Eys - WaarBenJij.nu

DECREET vertrek naar huis toe

Door: Maxie

Blijf op de hoogte en volg Max

31 Augustus 2007 | Nederland, Amsterdam

D E C R E E T
Het vertrek naar huis in Houten is op zondag 9 september 2007 in de loop van de voormorgen (voor 10.00 uur)

• 31 Augustus 2007 - 15:57

Maxie:

Maxie28 Aug 2007 10:09 uurMaxie23 Aug 2007 13:20 uurMaxie23 Aug 2007 09:49 uurMaxie21 Aug 2007 10:52 uurBegin dit jaar omstreeks de jaarwisseling kreeg ik een mooie kaart van mijn mentor Joseph Mano Holzer waar prachtige voorspellingen in stonden en ik voel nu pas dat er wat gaat gebeuren.
    De site van Joseph is www.spiritual-arts.com en klik op Joseph Holzer.
    Begin febr 2007 had ik een appointment met het ziekenhuis over een ogenschijnlijk onschuldig darmonderzoek, wat inmiddels langs homoeopathische weg zo goed als opgelost is.
    Op de dag van opname had ik ook een x ray opdracht bij mij die ik met veel moeite bij mijn reguliere huisarts kon lospersen.
    Na het maken van de x ray van mijn thorax raakte iedereen gestressed omdat de geplande darmtoestand niet doorging en ik acuut doorgesturd werd naar de afdeling LONGEN omdat naar later bleek ik longkanker had met uitzaaiingen o.m. ook naar de lever.
    Eind febr 2007 werd ik onbehandeld ontslagen en doorverwezen naar het VU in Amsterdam die zich ook bezig houdt met experimentele research. Uiteindelijk wilden zij mij wel een chemokuur bieden die ik inmiddels achter mij heb sinds 8 juni 2007 en nog steeds herstellende ben mede dankzij Mary Denaro founder van het oude CIO, nu www.cico.nl
    Mary bracht mij in contact met Truus ter Haar www.weerbeterworden.nl . Gerard van Poppel had ook Truus genoemd en ook de gebedsgenezingen door Pater Karel Houben (zie google : 'pater karel houben'
    Ook ben ik bezig geweest met medicijnen uit het oerwoud van de amazone, o.m. met het dagelijks nuttigen van boomschors Pau d'Arco.
    21 juli 2007 moest ik met allerijl naar het ziekenhuis vervoerd worden omdat zich opnieuw vocht had opgebouwd ca 3900 cc. Tijdens die opname heb ik een aantal malen hoge koorts gehad en was erg ziek en is behandels met anti biotica
    Ik ben nu volledig gericht op leven op doorleven en ben hier naar toe gestuurd begin augustus 2007 om krachten op te doen en de chemo ook weer meer uit mijn lichaam te verjagen. Ik kan hier 6 weken blijven en kan zonodig nog met 6 weken verlengd worden.
    ik loop wel en lig niet op bed overdag en heb lieve mensen om mij heen die mij er doorheen willen trekken, de zgn flying angels.
    Liefs
    Maxie
    www.geocities.com/dafreemax/maxcrisis2005.html
    www.geocities.com/themaxvaneys/growth.html
    email
    maxvaneys@gmail.com
    Phone
    landlinephone Houten +31308891722 (not aktiv now)
    Mobile +31640142454

• 01 September 2007 - 19:52

Alma:

Lieve Max,Het is wel fijn dat je weer naar je eigen huis mag.Neemje al je lieve omringende verzorgers,engelen zoals jij zegt mee?Ik wens je sterkte met de verdere behandelingen. Goed dat je die massage krijgt.
    Ik reageer even niet op je mail,Geert en ik gaan even nazomeren in Zuid-Frankrijk
    Positief blijven heb vertrouwen
    Groetjes Alma.

• 03 September 2007 - 08:08

Sjakie:

max fijn dat je weer naar huis ga'.
    ik ben met jac van 6 t/m 14 sept met vakantie.gr van allemaal,,,,sjakie.

• 03 September 2007 - 21:35

Marianne:

Ik begrijp het ff niet goed, je gaat zondag weer naar huis? Hoe gaat het verder met je? Morgen heb ik mijn 2e kuur, dus zal ff niet kunnen reageren.
    Liefs, Marianne