tERUG tHUIS bACK hOME
Door: Maxie
Blijf op de hoogte en volg Max
10 September 2007 | Nederland, Amsterdam
Inmiddels ben ik weer terug in Houten en ben van plan daar ook te blijven. Op het allerlaatst is het mij pas gelukt een afspraak te maken met de arts van het verzorgingstehuis.
Ik had de laatste dagen wat pijn in de rechterbuik onder de ribbeneboog en nu blijkt dat het te wijten is dat de lever heel sterk is vergroot en waardoor gissen op dit moment.
Mijn eigen huisarts komt vandaag na half 12 bij mij langs.
Morgen heb ik een check up bij het VU in Amsterdam.
Maxie
10 September 2007 - 08:29
Cocky:
Fijn dat je weer thuis bent Max,wilde je niet naar een verzorgingstehuis?
Als je het thuis kunt redden zou dat fijn zijn! Tot horens. -
10 September 2007 - 09:05
Timpie:
Nice that you're home Max. Take care. Love, Timpie -
10 September 2007 - 09:10
Yasho:
welkom thuis max
geniet van je eigen plekje, en sterkte met de komende onderzoeken, en as always houd goede moed.
groetjes
yasho -
10 September 2007 - 09:26
Clau:
He Maxxie, goed om te weten dat je weer thuis bent- hoe gaat't met je?
Wens je een goede thuiskomst en take care..
lieve groet,
Clau -
10 September 2007 - 10:06
Wilma:
Hoi Max
Een aantal jaren gelden kreeg ik een passiebloem voor in de tuin cadeau. Een paar jaar ging het goed met de plant en opeens was hij weg. Drie jaar geen teken van leven, geen sprietje groen, niets. Tot vorig jaar...Ineens kwam er een plantje tussen de stoeptegels kruipen. En nog een, en nog een...Vorig jaar mocht ik getuige zijn van 7 bloemen. Dit jaar is dezelfde plant uitgegroeid tot een gigantische plant en zo mooi met wel 100 bloemen. De passie van deze plant om te blijven leven en te groeien en vooral volop te bloeien raakte me in mijn wezen. Deze plant doet me aan jou denken Max....Groei en bloei en leef!!! Welkom terug in je huisje en heel veel beterschap toegewenst...
Liefs, Wilma
10 September 2007 - 10:22
Oscar :
Welkom thuis Max,
Ik hoop dat het je een beetje goed gaat ,
Sterkte met alles ,
10 September 2007 - 14:27
Carla:
Welkom thuis Max,
ik wens je het Beste toe.
Groet
CC -
11 September 2007 - 05:36
Willem Van Eys:
Welkom thuis! Geniet er van.
Sterkte met je onderzoek bij het VU.
Willem -
11 September 2007 - 06:36
Willem Van Wolferen:
Beste Max,
Er is niets zo goed als het gevoel te hebben dat je thuis het beste af bent.
Met de aandoening waaraan je lijdt wekt het geen verbazing dat ook de lever in dit ziekteproces mede een rol speelt. Belangrijk voor jou is dat het proces zich stabiliseert
Een positieve levenshouding, welke bij jou aanwezig is, vormt hierin een belangrijke bijdrage.
Veel sterkte en alle goeds,
Willem -
11 September 2007 - 08:27
Nolly:
Hallo Max,
fijn dat je weer op je eigen stekkie bent hoor.
Je krijgt Liefde en Licht en ik wens je alle kracht van de wereld toe.
Groeten uit Harderwijk.