Walking difficult Lopen moeilijk
Door: Maxie
Blijf op de hoogte en volg Max
12 September 2007 | Nederland, Amsterdam
Dit is niet goed wat zich manifesteert. De lever schijnt mega ziek te zijn op dit moment. Ik heb er geen woorden voor. Hulpeloosheid en intens verdriet manifesteert zich en ik sta er geheel alleen voor (althans op de Residentie). Ik realiseer mij dat ik intens een hartverbondenheid heb met vele engelen en bengelen.
Ik wil thuis blijven wonen en dat gaat lukkken met de nodige thuishulp, maar deze klus gaat geklaard worden in het VU en ik wacht op de spoedoproep voor een biopt (hapje weefsel) van de lever.
Ik heb er nogmaals geen woorden voor en dit gaat zo intens diep. Hewt beinvloedt heel sterk mijn hele ZIJN en ook het lopen.
Laatst nog in Heerewegen een hartvriend Warner op bezoek gehad en ik heb zijn rolstoel door het bos heen gemanouvreerd. Dat was best wel lastig soms. Nu zou dat niet meer lukkken du moment.
Mijn mobiele 06-40142454 neem ik weer mee en ga ik ook weer gebruikene, weliswaar sommige dingen op trillen zetten en geen harde kabaal tuurlijk in een ziekenhuis. Maar ik ben bereikbaar.
De massage vanmorgen in Zeist per regiotaxi was heel weldadig.
Liefs
Max
12 sept 2007 11.35 am
12 September 2007 - 09:48
Maxie:
Maxie
31 Aug 2007 17:57 uur
Maxie28 Aug 2007 10:09 uurMaxie23 Aug 2007 13:20 uurMaxie23 Aug 2007 09:49 uurMaxie21 Aug 2007 10:52 uurBegin dit jaar omstreeks de jaarwisseling kreeg ik een mooie kaart van mijn mentor Joseph Mano Holzer waar prachtige voorspellingen in stonden en ik voel nu pas dat er wat gaat gebeuren.
De site van Joseph is www.spiritual-arts.com en klik op Joseph Holzer.
Begin febr 2007 had ik een appointment met het ziekenhuis over een ogenschijnlijk onschuldig darmonderzoek, wat inmiddels langs homoeopathische weg zo goed als opgelost is.
Op de dag van opname had ik ook een x ray opdracht bij mij die ik met veel moeite bij mijn reguliere huisarts kon lospersen.
Na het maken van de x ray van mijn thorax raakte iedereen gestressed omdat de geplande darmtoestand niet doorging en ik acuut doorgesturd werd naar de afdeling LONGEN omdat naar later bleek ik longkanker had met uitzaaiingen o.m. ook naar de lever.
Eind febr 2007 werd ik onbehandeld ontslagen en doorverwezen naar het VU in Amsterdam die zich ook bezig houdt met experimentele research. Uiteindelijk wilden zij mij wel een chemokuur bieden die ik inmiddels achter mij heb sinds 8 juni 2007 en nog steeds herstellende ben mede dankzij Mary Denaro founder van het oude CIO, nu www.cico.nl
Mary bracht mij in contact met Truus ter Haar www.weerbeterworden.nl . Gerard van Poppel had ook Truus genoemd en ook de gebedsgenezingen door Pater Karel Houben (zie google : 'pater karel houben'
Ook ben ik bezig geweest met medicijnen uit het oerwoud van de amazone, o.m. met het dagelijks nuttigen van boomschors Pau d'Arco.
21 juli 2007 moest ik met allerijl naar het ziekenhuis vervoerd worden omdat zich opnieuw vocht had opgebouwd ca 3900 cc. Tijdens die opname heb ik een aantal malen hoge koorts gehad en was erg ziek en is behandels met anti biotica
Ik ben nu volledig gericht op leven op doorleven en ben hier naar toe gestuurd begin augustus 2007 om krachten op te doen en de chemo ook weer meer uit mijn lichaam te verjagen. Ik kan hier 6 weken blijven en kan zonodig nog met 6 weken verlengd worden.
ik loop wel en lig niet op bed overdag en heb lieve mensen om mij heen die mij er doorheen willen trekken, de zgn flying angels.
Liefs
Maxie
www.geocities.com/dafreemax/maxcrisis2005.html
www.geocities.com/themaxvaneys/growth.html
email
maxvaneys@gmail.com
Phone
landlinephone Houten +31308891722 (not aktiv now)
Mobile +31640142454
12 September 2007 - 09:56
Lizz:
Weer naar het ziekenhuis... terwijl je net thuis bent! Dat is niet fijn, Max. Ik hoop dat die profs in Amsterdam iets goeds voor je kunnen doen. En ik hoop dat je je, ondanks alle ziekte en disbalans, toch een beetje goed voelt in en bij jezelf. Ik bengel wel op afstand met je mee. Liefs en sterkte -
12 September 2007 - 10:03
Yasho:
max dit klinkt niet goed jongen.En ik kan het me zo voorstellen, het is een hele zware beproeving, en vooral als je hem grotendeels alleen door moet.Ik weet eigenlijk geen woorden ervoor.Maar het allerbeste is je blik gericht te houden op het licht, en op de engelen die er,zeker weten, voor je zijn.In het ziekenhuis is niet leuk, maar wel heb je dan de zekerheid dat er even goed aandacht aan je wordt besteed.
Als je me wilt bellen, als het je lukt,bel dan avonds om 9 uur, als je dan nog niet slaapt.Ik neem niet altijd de telefoon op, en dan weet ik dat jij het bent.
Houdt ons zelf of via iemand anders goed op de hoogte van wat er zich allemaal afspeelt.
heel veel sterkte, en licht en kracht
yasho -
Houd de moed erin.
Lieve groeten van Nolly -
12 September 2007 - 18:09
Carla H.:
Je hebt het moeilijk, Max en je blijft dapper. Dat doet niet iedereen je na. Blijf zoeken naar de juiste kracht. Alleen daar mag je je aan overgeven. Ik wens je veel sterkte.
Groet
CC -
13 September 2007 - 05:10
Willwm Van Eys:
Ik heb er geen woorden voor!
Heel veel sterkte en kracht.
Liefs,
Willem