Bericht vanuit het VU inzake de lever
Door: Maxie
Blijf op de hoogte en volg Max
13 September 2007 | Nederland, Amsterdam
Nogmaals benadrukt de ernstige situatie op dit moment en de opname wordt voorbereid en er moeten speciale voorzorgsmaatregelen genomen worden. Meestal vinden er ook complicaties plaats, maar het nemen van een biopt is noodzakelijk en onvermijdelijk.
Met de grootst mogelijke zorg naar mij toe zal alles gedaan worden vlgs prof smit.
Opname te verwachten begin volgende week.
Max
13 sept 2007 13 17 uur
13 September 2007 - 11:36
Yasho:
ok max dat is een hele geruststelling, dat ze heel goed zorg dragen voor de komende behandeling,en je heel heel serieus benaderen.
13 September 2007 - 13:05
Aafje:
Ik wens je alle sterkte toe maar denk eens aan de kwaliteit of kwantiteit van je leven
Laat je niet als proefkonijn behandelen
Vraag waarom het moet!
Je moet niet onodig lijden
Dikke knuffel Aafje -
13 September 2007 - 14:36
Michelle:
Dag Max, ik wens je sterkte en God zegent je. -
13 September 2007 - 16:07
Cocky:
Sterkte Max ,ik zal het ook aan Hans vertellen.
Volgende week ga ik een weekje naar mijn zuster in Duitsland.
We horen van elkaar he ?! -
13 September 2007 - 19:48
Patrick:
veel succes max. laat weten waar je ligt, dan kom ik langs. -
13 September 2007 - 22:52
Nolly:
Lieve Max,
sterkte toegewenst, houd je goed en ik stuur je Liefde en Licht toe.
Groeten van Nolly. -
14 September 2007 - 11:15
Marianne:
Lieve Max!
Ik kan niet meer doen dan aan je denken!!! Heb zelf best pettig gereageerd op mijn 2e chemo; Wilde dat ik meer voor je kon doen! Mijn kaarsje brandt voor je!
Liefs Marianne -
14 September 2007 - 18:40
Sjakie:
max je kunt alleen maar hopen,laat het aub geen lijden worden.
gr sjakie jac. -
16 September 2007 - 09:40
Tonnie:
Liefde, liefde, liefde!! stroomt "NU' deze seconde vanuit mijn Hart in jouw Hart. Amen.God loves you, and so do I. -
18 September 2007 - 17:38
Oscar :
Beste Max ik ken haar niet maar er is maar één persoon waar ik het mee eens ben en dat is een zekere Aafje,Max laat je als het zover is niet als proefkonijn gebruiken men doet allemaal zo positief maar Max er is niemand die de waarheid durft te zeggen , ik zal me hier misschien niet populair mee maken maar max Ga voor een waardig einde je hebt gestreden zo als dat bij jou past maar Max zie het onvermijdelijke onder ,
ogen Maak er geen onodige lijdensweg van ,je hebt genoeg gestreden Groet Oscar