De leverscan is vandaag beoordeeld - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Max Eys - WaarBenJij.nu De leverscan is vandaag beoordeeld - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Max Eys - WaarBenJij.nu

De leverscan is vandaag beoordeeld

Door: Maxie

Blijf op de hoogte en volg Max

19 Oktober 2007 | Nederland, Amsterdam

Vandaag, vrijdag 19 oktember 2007

De huisarts is net weg. 12.14 pm

Van de longarts heb ik vanochtend email ontvangen dat de beoordeling van de T SCAN van de lever aangaf dat daar een zeer forse achteruitgang van de leverfunctie wordt geconstateerd.
ik voel dat alles nu in een rap tempo gaat

Over 14 dagen moet ik terugkomen op de poli in amsterdam en ik hoop vanmiddag te kunnen starten met het medicament en ervaren wat de bijwerkingen zijn, oa. darm en maagklachten en/of huiduitslag

Maxie

• 19 Oktober 2007 - 10:27

Nolly:

Lieve Max,

houd je sterk hoor. Ik hoop dat je nog fijn van dingen kunt genieten en niet teveel last krijgt van de bijwerkingen van je nieuwe medicijnen, maar dat duurt nog twee weken. Nog niet over in zitten dus.

Sterkte en een zonnige knuffel uit Harderwijk

• 19 Oktober 2007 - 12:02

Tonnie:

Liefde volle Max,Een vriend{ENGEL} is een tochtgenoot die tegen jou zegt in de woestijn: De oase kan niet ver meer zijn!! Een vriend{ENGEL} is een tochtgenoot die tegen je zegt BIJ de OASE: het beloofde land zal NOG MOOIER ZIJN!! Een vriend{ENGEL} is een TOCHTGENOOT die WEET dat waneer ik in ADEMNOOT verkeer ,met mij in TRAGE STAP VERDER WIL GAAN!!!!!!!!!!!!
    God loves you, and so do I HARTE GROET VAn ENGEL TONNIE,{EEN van!|

• 19 Oktober 2007 - 13:25

Rinia Sylvester:

Lieve Max
    Ik wens jouw heel veel sterkte met alles wat je mee maakt.GODS ZEGEN STERKTE
    Groetjes
    RINIA

• 19 Oktober 2007 - 13:35

Yasho:

dat is geen goed nieuws maxie, maar de mooie woorden van de Engel die altijd bij je is, zij is nu op dit moment degene die je bij de hand neemt, en je sterkt, en kracht zal geven te dragen wat komen gaat.En inderdaad je hebt nog even tijd om lekker te eten en je lichaam even klaar te maken voor de bijwerkingen van de medicatie.Ik zal zien dat ik je van iets ga voorzien, ik laat nog weten wanneer, hopenlijk zondag als je dat uitkomt.
    groetjes
    yasho

• 19 Oktober 2007 - 15:16

Sjakie:

max alle kracht die erook maar is moet je tot je krijgen .

gr van de melkhoeve,

sjakie

• 19 Oktober 2007 - 16:44

Carla H.:

Laat je dagen regeren door verwachting, nieuwsgierigheid en laat de zoektocht nooit stoppen tot je bent waar je zijn wilt.
    Ik wens je Gods zegen toe.

Groet
    CC

• 21 Oktober 2007 - 14:50

Rosita Lijffijt:

Jammer van dat slechte nieuws! Maar blijf positief... heel veel sterkte