Mooi Tonnie ENGEL - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Max Eys - WaarBenJij.nu Mooi Tonnie ENGEL - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Max Eys - WaarBenJij.nu

Mooi Tonnie ENGEL

Door: Maxie

Blijf op de hoogte en volg Max

19 Oktober 2007 | Nederland, Amsterdam

Lieve Tonnie en anderen,

dat was weer een heerlijke bijdrage van je. Ikhe net de medicijnen ontvangen van de vU. Voorlopig eerst 30 stuks. Het eerste doosje is ruim 2400 euro.

De eerste tablet heb ik met veel aandacht ingenomen.

ik voel me ergens gewoon murw

Maxie

:SMS update:, 20 oktober 2007 :
Sms call
internet is voor mij zeer belangrijk en zeker nu ik weer in het terminale stadium verkeer. Ik ben absoluut veel minder mobiel dan voorheen. Help mij svp. Ik vecht nu heel hard voor mijn leven en contact met jullie is essentieel nu en absoluut geen luxe.

Max
23.00 uur pm

• 19 Oktober 2007 - 18:55

Sjakie:

max kop op vertrouw op de goddelijke kracht, gr sjakie

• 19 Oktober 2007 - 20:49

Lizz:

Lieve Max, ik hoop dat de medicijnen je snel weer een beetje beter doen voelen. Dat je maar snel de oase mag bereiken waar je een beetje kan rusten en kracht verzamelen voor het vervolg van de reis. Tonnie heeft het heel mooi verwoord. Veel zieke mensen om me heen op dit moment, maar zodra ik kan kom ik naar Houten. Met iets lekkers uiteraard, Liefs, Lizz

• 20 Oktober 2007 - 01:05

Annie:

Max kan je alleen maar veel sterkte en kracht toewensen.
    Hoop dat de medicijnen je kunnen helpen om je een stukje beter te voelen!
    Lieve groet,
    Annie

• 20 Oktober 2007 - 21:04

Lonia:

Heel veel sterkte Max!!! Ik denk aan je!!! Liefs, Lonia

• 20 Oktober 2007 - 22:29

Carla H.:

Max, je knokt, je wil nog zo graag het leven leven. Ik denk aan je ook al heb ik een totaal ander beeld van het leven dan jij.
    Er is buiten jouzelf een God die redt. Kies het leven. Hij die jou zo diep kent. Psalm 139. Hij wil met je zijn. Ik bid je Zijn Vrede toe. CC

• 21 Oktober 2007 - 08:33

Jooske:

Max,
    ik had je ooit een visualisatie gegeven om vaak te doen, waarbij slechte cellen door kleine kaboutertjes in hun kruiwagens je lichaam worden uitgereden.
    Vertrouw erop dat zij hun werk goed hebben gedaan.
    Beschouw dit wondermedicijn als grote hoeveelheden gezonde cellen die opeens alle kans krijgen om er stevig tegenaan te gaan je met turbo-snelheid helemaal goed op te bouwen, zodat je heel veel verder kan genieten. Genieten.
    Wees lief voor je lichaam, dat deze plotselinge overvloed misschien niet direct begrijpt en er op reageert met verrassende bijwerkingen.
    Je hebt al zoveel overwonnen dat dit er ook nog wel bij kan, als het zo is. Geen angst voor bijwerkingen voordat je het meemaakt. Geloof in je medicijn, je geeft een kus op je medicijn zoals je werd aangeraden (vind ik een mooie!) en geniet!
    Hou van je lichaam, hou van je zelf, zeg nogmaals tegen je lichaam sorry, ik houd van jou. Je lichaam zal echt reageren met nieuwe gezonde cellen.
    Louise Hay en alle bekende boeken en meditaties komen op hetzelfde neer: Licht Liefde en Vrede.
    Laat dat je mantram zijn waarop je vertrouwt, kom tot je kern van absolute onveranderlijke eeuwige harmonie.

Wij branden liefdevolle kaarsjes voor jou, brand jij die ook voor je zelf en je lijf waarin je nog een tijd wilt blijven wonen.
    Alles komt goed. Zo is het.

• 21 Oktober 2007 - 08:40

Lieve Max:

Licht, Liefde en Kracht ook vanuit Harderwijk.

Ik bid voor je.
    Lieve groeten van Nolly