Computerproblemen Max
Door: Maxie
Blijf op de hoogte en volg Max
20 Oktober 2007 | Nederland, Amsterdam
W.J. van der Zanden
In verband met een storing van de monitor ben ik op dit moment onbereikbaar via de computer. Weet iemand een oplossing? Deze is namelijk zeer noodzakelijk.
Max
030-8891722
06-40142454
:SMS update:, 21 oktober 2007 :
Friends i cannot send messages to my cancer-site due of not working monitor.
Just now in period of possible saying farewell to you i need to be optimal connected. Who has a solution for me or an advise ?
You all Maxie
sunday, 07.40 am
:SMS update:, 21 oktober 2007 :
Ab uit Houten komt een andere monitor vanavond aansluiten. Zelf heb ik nog grafische kaart. Wie weet tot later. Ik ben nog immobiel.
Max
21 oktember 07
14.50 uur
20 Oktober 2007 - 22:33
Carla H.:
Max,
ik hoop dat je computer het weer snel doet. Ik begrijp hoe belangrijk dit contact voor jou is.
CC -
21 Oktober 2007 - 02:16
Ab Jongen:
Zondagavond zal ik bij Max een monitor plaatsen. -
21 Oktober 2007 - 08:42
Nolly:
Ab Jongen,
hartelijk dank dat je Max gaat helpen.
groeten van Nolly
in Liefde en Licht -
21 Oktober 2007 - 12:26
Hans Roeloffzen:
Ik ben vanavond beschikbaar voor het geven van technische adviezen. Mocht de reparatie niet lukken dan kom in maandag vanaf Groningen jouw kant op om de boel vlot te trekken. -
21 Oktober 2007 - 14:22
Yasho:
top mensen maxie hoeft zich geen zorgen te maken met deze techneuten in de vriendenkring -
21 Oktober 2007 - 15:20
Clau:
Maxie, waar ben je nou eigenlijk? A'dam of Houten? Ik wil je graag op korte termijn komen opzoeken, wanneer komt't uit?
Sterkte met je Pc en keep on moving...
liefs,
Clau -
21 Oktober 2007 - 17:16
Wim K.:
Max, ik denk dat je meer verzorgd moet worden. Misschien moet je via de huisarts een opname regelen in een verpleeghuis. Kun je, misschien tijdelijk, terug naar Zeist?
Groet en sterkte!!
21 Oktober 2007 - 19:32
Hans Roeloffzen:
Ik hoorde dat een nieuwe monitor direct de problemen heeft opgelost. Gefeliciteerd! Ik kom wel maar nu met meer rust.