Max hospitalised HOSPITIUM ZEIST - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Max Eys - WaarBenJij.nu Max hospitalised HOSPITIUM ZEIST - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Max Eys - WaarBenJij.nu

Max hospitalised HOSPITIUM ZEIST

Door: Maxie

Blijf op de hoogte en volg Max

30 Oktober 2007 | Nederland, Amsterdam

Morgen word ik opgenomen om 13.30 uur in Hospitium Hospice DE HEUVELRUG te Zeist.

Op dit moment is een verbouwing gaande daar dus ze zitten even niet in het gebouw van HEEREWEGEN, maar is ondergebracht bij de holding BOVENWEGEN aan de Heideweg (zie google en telefoongids.

Mede door de slechte toestand van de lever en uiteraard de medicatie ben ik HONDSMOE en ben op dit moment reizen meer dan beu.

Ik laat het even hierbij.

Veel liefs

Maxie

dinsdag 30 oktember 2007 11.44 uur

ik ontdekte net nog een grote pot CHILI SIN CARNE en ga die even helemaal naar binnen werken en Aleid G. haalt bij Japie Kuiper bioboer te Houten nog geweldige bioperen

• 30 Oktober 2007 - 10:54

Catharina:

ik wens jou vlug beterschap ,verzorg je maar goed ,want je hebt die lever hard nodig....kan je niet zonder dikke knuffel!doei

• 30 Oktober 2007 - 11:25

Timpie:

Still thinking of you Maxie. What's the best way of contacting you now?

Veel Liefs
    Timpie

• 30 Oktober 2007 - 11:39

Eduard Akkerman:

Beste Max,

Tsja, al laat ik zelden van me horen, je berichten volg ik wel. In mijn gevoel leef ik met je mee. Graag had ik gezien, dat al je inspanningen, al je vechtlust, beloond zou zijn met gestage genezing. Helaas heeft het (nog?) niet zo mogen zijn.
    Eens is voor elk van ons het afscheid van dit stoffelijk leven onvermijdelijk.Wanneer dat zal zijn, weet uiteindelijk niemand. Ook over wat er daarna is, kunnen we alleen maar gissen. Er is echter veel reden om aan te nemen, dat er een onstoffelijk wezen van ons is, dat verder leeft in enigerlei vorm: misschien als onstoffelijke entiteit, misschien in nieuwe stoffelijke vorm in dit of in een ander universum. Richt je daarop en houdt moed! Alle respect voor je inzet, je warmte en gewetensvolheid.
    Ik wens je alle nodige wijsheid en sterkte op het vervolg van je bestaanspad! Alle goeds Max!
    Met je medelevend een hartelijke groet van

Eduard.

• 30 Oktober 2007 - 14:03

Betsy:

You are in my thoughts and prayers
    Betsy

• 30 Oktober 2007 - 15:33

Ans (Maasdam):

Hoi Max ,
    Ik wens je heel veel sterkte en ..... ga met God dan heb je een LEIDSMAN ! Kunnen we je via deze site blijven vervolgen ? Want we wachten natuurlijk op het moment dat de medicijnen zullen aanslaan en je weer naar huis kunt gaan.
    Lieve groet Ans

• 30 Oktober 2007 - 15:46

Tonnie:

Liefdevolle Max, Dapper ben je dit slagveld op gemarcheerd.De oorlog raast dag en nacht voort en je bent vermoeid geraakt! Je hart schreeuwt om Troost en blijf niet Ongehoord. HULP IS VOORHANDEN!!!!!!!!!
    Moge de Liefde van God je blijvend omringen,"NU" op dit Moment dat je deze woorden Leest en in de EEUWIGHEID. LIefde kent geen grenzen, en daarom zijn er geen beperkingen aan alles wat uit Liefde VOORTVLOEIT' {een cursus in liefde}-20.39 God Loves you, and so do I.

• 30 Oktober 2007 - 16:32

Sjakie:

max geef je vrij en probeer er in herewegen van te genieten,ik zoek je nog voor mijn vakantie op.
    gr sjakie jac en cindy

• 30 Oktober 2007 - 19:50

Lieve Max:

Goed, man Max, goed man Max,

de dingen komen zoals ze komen. Het is oké. No worries. Neem het zoals het komt. En maak van je leven, en van je dood wat je ervan kunt maken.

Liefs grote makker, liefs - Chris