I am ready for this important STEP
Door: Maxie
Blijf op de hoogte en volg Max
31 Oktober 2007 | Nederland, Amsterdam
First days new messages will be published by dr Willem Jan van der Zanden and also SMS alerts on last site by an SMS to this site. So be alert and check it.
`31 oktember 2007 05.51 am
:SMS update:, 31 oktober 2007 :
Waarom dit loodzware proces / ik ben nu in de hospis kamer 2,23 en rechtstreeks nummer 030-6984286. Ik moet morgen met spoed naar de longarts vu in amsterdam ivm het bloed. Maxie
:SMS update:, 1 november 2007 :
Nov 1, 2007 00.00 am. Energetical problem. Why i cannot sleep and also unable to walk. makesteps with legs. This day i go to lung and liver doctor. Pray for me not longer to suffer. I love my kids and you angels. Now all holy day. Holy Maxie
:SMS update:, 1 november 2007 :
06.20 am today to vu medical centre in amsterdam. A nurse of 60 years will shower me. I want to suffer not anymore, want to focus on release and surrender and gratitude and see what mystery does. Terrible pain in liver area. For the rest i feel very good and inner peace. Love Maxie
:SMS update:, 1 november 2007 :
Standing on legs very difficult. I forgot to take with me from home hairbrush haarborstel and oral tooth brush oral tandenborstel.
Vluchtig las ik in medisch dossier ook metastasen in lympensysteem. Verder alles goed. Maxie 07.00 am doing now breakfast/
:SMS update:, 1 november 2007 :
Nu spoedopname in vu. Uitval rechterbeen. Ook kanker in botten, wervelkolom en lympen. Morgen o.m. MRI scan. Verder alles goed met mij. Liefs Maxie vu 1 nov 2007 1214 uur pm
:SMS update:, 1 november 2007 :
Niet mijn wil, maar uw wil geschiede ....
Ik focus mij op dankbaarheid voor het leven, loslaten en volledige overgave en kijken wat het mysterie doet.
MAX VU MED CENTRUM IN AFWACHTING VAN MRI SCAN EN MOGELIJKE BESTRALING
:SMS update:, 1 november 2007 :
Ben net onder de mri scan uit. Voelmobiliteit met.megasprongen ahteruit gaan.
:SMS update:, 1 november 2007 :
I need more miracles in live. They doubled here also medication for making blood thin. Not clear what happens now. Requesting universe to please me with strong angels full of love and erotic . Ican only send sms update and cannot send or look at the site. Am interested in feed back from angels. Love. Maxie 20.35 pm
:SMS update:, 2 november 2007 :
Mri scan. A big experience. Result will come these coming hours. This night they had to refresh my bed suit for 3times. Were wet due of transpiratie body. Temp 35, 4 degrees celcius. What will happen now. Iam quiet. tension 133/70. I look forward to own composed breakfast . Goodmorning evverybody. 06.30 am november 2, 2007 Maxie
:SMS update:, 2 november 2007 :
Result mri scan......spiritual highway no blocks
now today ? Scan of head
after that further discussion with doctor lungs about what now / accept what is or killing cancer and also good things and more and more ..........
So more use time for my kids and enjoy what is.
nov 2, 2007 10.00 am
I am that i am
ik heb vertrouwen in mijn bestaan
ik ben onsterfelijk, universeel en eeuwig
ik laat los en geef mij over aan het mysterie
de hersenscan is geweest net.
Staan ging iets easier
ik ben dankbaar voor mijn leven en voor alle support
ik ga nu mijn kids bellen.
2 noktober 2007 12.15 pm vu asd
13.50pm nov 2, 007
no permission to go to hospiceagain these days. I need another scan of head.
I do not wish to suffer any longer.
nov 2, 2007
:SMS update:, 2 november 2007 :
Alles is okay met mijn ruggemerg/ruggegraat/spine en ook met de hersenen.
Mijn lieve dochter is net weggegaan na uren bij mij geweest te zijn. Ik ga nu slapen en zaterdagmorgen een nieuwe ervaring. Per ambulance ga ik dan van Amsterdam naar Zeist. Ik verheug me nu al op di rit. Heerlijk om dit op mijn leeftijd van bijna 66 jaar nog mee te mogen maken. Ik ben dankbaar. Maxie 20.10 uur
:SMS update:, 3 november 2007 :
Now nov 3, 2007 local time 06.35 am. I just received from nurse newer medication tarceva, now 100 mg once a day. Yesterday much happened. Intens good contact with daughter. Very long and thoroughly. It effects and awakens a lo in us. I feel that in body. I keep quiet now and focused getting out asap out of medical world. Ambulance comes at 11.00 am. At home in hostice in zeist i will call in healing assist and soft antroposoficbodymassage. I am hungry and will eat at about 07.45 am. Walking very difficult and i am open for your Light and Love. Keep supporting me. Love Maxie
:SMS update:, 4 november 2007 :
Wat nu ? Alleen maar zijn en open staan voor het universum. Niet mijn wil, maar uw wil geschiede. Moge mijn kinderen innerlijke rijkdom engoede gezondheid ten deel vallen.
Ik streef een hoge kwaliteit van leven na. Ik heb contact met mijn lieve overleden huisarts Roel en dat gaat mediamiek via beelden.
Ik ben weer thuis in hospice in zeist en waar een deur gaat altijd een deur voor je open. Ik ben alleen maar een vonk der Eeuwigheid. Liefs, Maxie 4 nov 2007
pc nu ook hier, doch nog geen aangesloten.
:SMS update:, 4 november 2007 :
Ik kan nog niets lezen. Morgen vanuit hospiceinstallatie pc. Dingen nu serieus. Morgen gesprek hospicearts en ons ovv mij. Net urgent requests rondgezonden. Moeilijk te slapen nu. Ik heb vertrouwen in mijn proces. Ook hospice nu waakzaam. Vanmiddag zeer langdurige klankschaalbehandeling en zeer liefdevol van Claudia. Het is nu urgent. Maxie 23.10 uur.4 nov 2007. Wie wil
gerard emailen gpoppel@prettel.nl
31 Oktober 2007 - 04:53
Maxie:
I love all of you. Maxie -
31 Oktober 2007 - 09:01
Irene De Groof:
I am on my way from Amstelveen to a monestry in Maidenstone for living from
the sacred spaces in oneself and together Bye Go well and I will stay well
Irene -
31 Oktober 2007 - 09:52
Lizz:
Lieve Max, laat je lekker vertroetelen in Zeist. Probeer een beetje te genieten van de prachtige herfstkleuren en die ongelooflijk mooie wolkenluchten die we nu zomaar kado krijgen iedere dag. Ik kom je zo snel mogelijk opzoeken (vergt even wat organiseren) en ik denk iedere dag aan je. Gun jezelf rust en vrede, een mens kan niet altijd knokken. Laat die medicijnen hun werk doen en gun je lichaam alle rust die het nodig heeft om ergens diep van binnen de energie te vinden om te helen.
Dag lieverd, ik blijf je volgen, Liefs, Lizz -
31 Oktober 2007 - 15:05
Marianne:
lieve Max, ik bewonder je kracht.Daar kan je heel veel mee, ook als je in een dip zit. warme groeten en liefs. -
31 Oktober 2007 - 18:15
Hallo Max,
probeer sterk te zijn hoor.
Liefs van Nolly. -
31 Oktober 2007 - 22:57
Hai Max,
Mogen wij je bellen op het nummer wat je hierboven opgeeft. En wat is een goede tijd hiervoor?? Sterkte in Amsterdam. Een liefdevolle knuffel en een engeltje op je schouder.
Liefs Mavis -
31 Oktober 2007 - 23:21
Mavis:
Wie heeft het 06-nummer van Max... voor mij? Kan via email: info@angelshop.nl Thanks. -
01 November 2007 - 07:01
Carla H.:
Je bent niet alleen, Max. Het kan niet zo zijn dat je alleen zou moeten bouwen op je eigen innerlijke krachten. Deze lijken het op te geven om ruimte te maken voor meer. Vertrouw daarop. Ik wens je de Vrede van God.
Groet
CC
01 November 2007 - 11:24
Ds. Dominee:
Ik volg je leven. -
01 November 2007 - 11:24
Hein:
Hee Max, hou je taai in het ziekenhuis, blijf hopen op een wonder!
Alle goeds,
Hein -
01 November 2007 - 11:37
Wilma:
Uit het diepst van mijn hart , wens ik voor jou, max, dat je van nu af aan je leven mag leiden, i.p.v. lijden...Ik hoop je gauw te zien in Zeist... -
01 November 2007 - 11:46
Lizz:
Max, het gaat allemaal in een stroomversnelling nu. "verder alles goed met mij"...je bent nog steeds een aparte! Ik hoop zo dat je nog even in een rustig vaarwater mag komen, rustig wat tijd doorbrengen in Zeist en op jouw manier de dingen afsluiten. Ik zal zo snel mogelijk naar Zeist komen, als het VU je weer laat gaan... Knuffel, Lizz -
01 November 2007 - 12:38
Michelle:
Helen Schucman liefdeslied (love song, personal poems).
Mijn Heer, mijn Liefde, mijn Leven, ik leef in U. Er is geen leven los van wat U bent. Ik adem uw woorden, ik rust in uw armen. Mijn zicht wordt geheiligd door uw enkele ster.
Ik herken niet altijd uw gezicht, of hoor uw Stem. Ik zie niet altijd dat de vreemdelingen die U stuurt boodschappers zijn die U uitgekozen heeft om mij uw heilige Woord te brengen.
U bent dan de vreemdeling en ik ben dood voor de heilige dingen waar het Hemelse Licht door schijnt.
De wereld die ik zie is een vijand voor me als ik vergeet dat mijn liefste Liefde U is.
U vergeten is mezelf vergeten, waarom ik ben gekomen en waarheen ik ga.
Mijn Heer, mijn Liefde, mijn Leven, laat me vergeten alles behalve de Liefde die U bent.
God bless you Max. -
01 November 2007 - 13:54
Clau:
He Maxie,
Ik voel met je mee & je bent in mijn gedachten- ik wil graag a.s. zaterdag bij je langskomen en wellicht ondersteunen de meegenomen klankschalen je lichaam & geest tot rust & loslaten.
Een klein concertje voor jou in het verschiet.
MaXie, ik wens je veel liefs, so min mogelijk pijnlijke momenten en vooral een gevoel van inner-peace.
xxx Clau -
Liefs,
Timpie -
01 November 2007 - 14:37
Jan Willem:
Max, ik ben normaal snel gebekt maar heb nu geen wworden.
Het enige wat ik kan zeggen is dat ik aan je denk en heel veel sterkte wens. -
01 November 2007 - 16:59
Rinia :
Lieve Max,
Denk aan jouw mooie leven en vriende die
voor jouw bidden.Ik bid voor jouw
Veel sterkte,
Liefs Rinia -
01 November 2007 - 17:04
Lydi:
Ja lieve Max, zo is het, dankbaarheid, maar ook wat jij ervan hebt gemaakt en voor een ander hebt betekend. Het leven heb je proberen vast te houden, maar de tijd komt eraan , dat je het moet loslaten en je inderdaad moet overgeven, dan krijg je rust en wordt je met liefde omgeven, zie het als een bevrijding uit je lijden,uit het aardse leven.
Er zijn heel veel mensen die nu naast je staan , je bent niet alleen, je word begeleid, lieve Max -
01 November 2007 - 17:10
Eva:
STerke Max, ik heb weer een kaarsje voor je aangestoken.. -
01 November 2007 - 21:15
Sjakie:
max god kan jou lichaam niet meer beter maken,alleen de geest wil hij nog hebben maar niemand weet waneer dit zal gebeuren
maar vraag er wel om,max ik kan je zeggen dat het goed is na dit aardse bestaan. max bedankt voor de leuke gesprekken die we samen hebben gehad en gelachen.wat ik voor je heb kunnen doen heb ik met liefde voor je gedaan.
max als je onverwachts vertrekt wens ik je namens ons sjakie jackie cindy de butler sharona en jill een hemelse reis toe, max ga in blijheid,het is goed zo.
sjakie. -
01 November 2007 - 22:51
Yo Max,
Wat ben je toch een wilde krijger... Dat je ons zo voorgaat. Wat een enorm vertrouwen en kracht kun je opbrengen. Alle respect voor jou brother...
Een dikke welterusten knuffel,
Mavis -
02 November 2007 - 05:31
Shadow:
Dear Max,
There are times. There are places without times. There is a sun. There could be no sun.
You are passing the boundaries. You are passing the boundaries. And one moment you will be without boundaries.
I will be with you. I will be with you.
Big Hug Shadow. -
02 November 2007 - 05:40
Timpie:
Good Morning Maxie. Enjoy Breakfast!
Liefs uit Londen.
Timpie -
02 November 2007 - 06:10
GOEDE MORGEN MAX, EEN GOEDE DAG GEWENST
CC -
02 November 2007 - 09:47
Clau:
Ben je zaterdag in Zeist of nog steeds in't VU??
Sterkte & good luck
Claudia -
02 November 2007 - 12:57
Paula:
lieve maxxie....ik vind jou een kanjer!!!!liefs en een dikke knuffel paula -
02 November 2007 - 13:50
Nolly:
heb je fijn met de kinderen gesproken?
Sterkte hoor Maxie.
Groeten van Nolly -
02 November 2007 - 14:19
Betsy:
Hi Maxie - I wish you freedom from your pain and pray for that.While I cannot read most of the messages I do know that there are many heartfelt messages being sent to you for you are a person who has touched the lives of many.
Blessings to you and my prayers for you extend to peace for your family and friends.
Betsy -
02 November 2007 - 16:40
Max:
Wees die je bent.
Hier is het dal dichtgesneeuwd.
Ben druk aan het vertalen.
Het eerste Yakjong van het geboorteseizoen is al geboren. Hij is een stiertje en heet Maxie, op z'n mongools is dat Ma-kKZ Tsjiè. Wellicht een nieuwe fokman voor de op te bouwen kudde van de zoon van de herder van dit klooster "Zomer zonder Herfst".
Voel en wees de heelheid. Dag Vriend.
Hansa Bu Boei
driemaal diep voor u buigende,
Lax Prem Shan -
02 November 2007 - 19:03
Walter:
het mobiel telefoonnummer van max is;
06-40142454.
Max, al kan je dit nu niet lezen, wij bidden voor je, veel liefs en sterkte!
Walter en Riekje -
02 November 2007 - 22:24
Hallo Max,
fijn dat je dochter een tijd
bij je is geweest.
Ik wens je morgen een fijne reis toe naar Zeist.
Tot morgen Max.
welterusten
03 November 2007 - 08:19
Carla H.:
Max, put je kracht en blijdschap uit zoveel lieve mensen om je heen. De wereld is veel meer dan wij zien of kunnen vasthouden. Houd je daar maar aan vast, je ziet het
Groet
CC -
03 November 2007 - 12:24
Tonnie:
MAX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MAX!!!!!!!!!!!!!!!
MAX!!!!!!!!!!!!!!!God loves you, and so do I. -
03 November 2007 - 18:26
Pierre:
Heel veel sterkte en ninspiratie gewenst Max en warmte en plezier voior het leven!
Groeten Pierre van de V.S. -
03 November 2007 - 18:32
Lax Prem Shan:
Er was vanochtend een bliksemflits. Gelijkertijd rolden er allerlei keien van de berg af. Een hels en onheilspellend lawaai. Bleek een uur later toen we schade van dit klooster aan het opnemen waren, dat er weer een Yakjong geboren was. Even na de bliksem. Het is een stiertje en heet Pa-kKZ Tsjiè. Dus naast Maxie hebben we nu Paxie; de ene heeft meer van de vrouwelijke energie, ma xie (zoals jij overigens ook in elkaar steekt), en de ander heeft meer van de mannelijke energie.
Oh ja, we eten vanavond kastanjes, is goed he.
Hansa Bu Boei,
driemaal diep voor u buigende
Je Shan -
04 November 2007 - 11:47
Yasho:
The fundamental message of the Buddhist teachings is that if we are prepared, there is tremendous hope, both in life and in death. The teachings reveal to us the possibility of an astounding and finally boundless freedom, which is ours to work for now, in life—the freedom that will also enable us to choose our death and so to choose our next birth.
For someone who has prepared and practiced, death comes not as a defeat but as a triumph, the crowning and most glorious moment of life.
04 November 2007 - 12:17
Wouter:
Hoi Max,
Misschien is nu toch het moment gekomen om te stoppen met vechten. Maar bepaal dat vooral zelf. Mocht dat zo zijn dan wens ik je een rustige reis. Ik bewonder je om de wijze waarop je met je ziekte bent omgegaan.. -
05 November 2007 - 07:30
Lax Prem Shan:
Lieve Heer Max,
Wat gebeurt er allemaal met je? Wat maak je mee, enne kunnen wij dit allemaal nog wel volgen, zijnde aardse stervelingen?
Het heeft hier flink gesneeuwd en daarna stevig geijzeld, de wegen zijn amper te begaan. Enkel te voet voor de ervaren reiziger. Dat ben ik niet. Hoorde net dat vannacht het derde Yakjong geboren is. Midden in de hagel en ijzel storm. Het is een stiertje en heet Ig-glah, dat betekent simpel gezegd "IJs". Mooi he Max. Als het leven het meest onstuimig is dan is er een nieuwe kans en hoop. Zeker weten dat Maxie en Paxie en IJs volgend voorjaar veel lol zullen maken hier op de sappige weiden, en hun moeders tot wanhoop zullen drijven. Yakvaders bemoeien zich amper met de opvoeding van hun dochters en zonen.
Ik ga zo de avondthee drinken, met wat gedroogde pruimen.
Hansa Bu Boei
driemaal diep voor u buigende
Je Shan -
05 November 2007 - 07:52
Marianne:
lieve Max, in gedachten steeds bij je, aarde en universum worden voor jou nu een, wat fantastisch dat je dit mag ervaren. Ik bewonder je prachtige strijd, die geen strijd is. In liefde, licht en kracht. -
05 November 2007 - 08:08
Cock:
Blijf vertrouwen Max!
Je schreef dal al.
Wij doen dat met jou mee !!!
Cocky en Hans